Dagens tips 25-06-13: ny seger för turkiet

Turkiet är värdnation för U20-VM det här året och som värdnation är det av naturliga skäl som man spelar med väsentligt större press på sig att leverera. Hemmafansen vill se en folkfest utan dess like och ett misslyckande finns inte på kartan.
Turkiet – Colombia
June 26,2013
20.00

Turkiet levererade också till fansens lycka i sin öppningsmatch mot El Salvador. Visst, motståndet är inget att direkt jubla över, men en seger är en seger. Slutresultatet skrevs till 3-0 och målskyttar blev Salih Ucan och Cenk Sahin. Den sistnämnda gjorde också två av målen. Segern innebar att Turkiet seglade upp på första plats i grupp C, där man förutom El Salvador, kämpar mot Colombia och Australien om ett avancemang i turneringen.

Colombia är också det lag som är föremål för kvällens drabbning. För den ordinära fotbollssupportern är laget kanske inte så namnkunnigt men faktum är att de har en del lovande spelare, exempelvis målvakten Bonilla. Båda lagen har fått ett segerodds till strax över 2,7 gånger pengarna. Personligen tycker jag nog att det känns väl högt på Turkiet, men i det här fallet är det ju bara positivt. Turkiet bör enligt mig kunna mäkta med ytterligare en seger, framför allt med hemmapubliken i ryggen. Dessutom är Turkiet historiskt sett alltid starka när de fått en bra start. Som grädde på moset har man ju också en anfallare som redan seglat upp sig i skytteligan!

Även om det lockar att spela på det höga segeroddset, rekommenderar jag dock garderingsspelet (dubbelchans) 1X till ett något lägre men stabilt odds. Det är ju trots allt Turkiets första riktiga prövning i U20-VM.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: U20-VM
Match/Event: Turkiet – Colombia
Spel: Dubbelchans, 1X
Odds: 1,42
Insats: 8/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 20.00
Resultat: Förlust! 0-1 Turkiet – Colombia

Dubbelchans, 1X

Satsa