Dagens tips 25-08-13: tar manchester city en dubbelseger

Förra veckan fullkomligt utskåpade Manchester City sina dåvarande motståndare Newcastle. Man presenterade ett anfallsspel som verkligen andades kreativitet och fart. Mittfältet lyste av självförtroende och flera spelare syntes vara i riktigt god fysisk form. Bland annat anfallarna Sergio Aguero och Edin Dzeko. Aguero gjorde mål och Dzeko skapade väl omkring tio riktigt farliga målchanser på egen hand.
Cardiff – Manchester City
August 25,2013
17:00

Efter segern och uppvisningen senast, reser man till bortamatch mot ett av Premier League’s tippade nedflyttningslag – Cardiff. Matchen blir Manchester Citys första bortamatch för säsongen. Rakt och ärligt hittar jag ingenting som talar för att Cardiff har kraft nog att stå emot City. Även om laget kommer att göra allt för att stänga matchen och fysiskt försöka göra det obekvämt för motståndarna, har man helt enkelt inte ett kunnande som någonstans överträffar Citys. Exempelvis Aguero, Silva, Toure och Hart är minst två snäpp upp på skicklighetsstegen jämfört med motsvarande spelare i Cardiff.

Dagens bästa spel är således och utan tvekan segerspelet på Manchester City till relativt fina oddset 1,40 hos Nordicbet. Även spelet +1,5 mål för City är spelvärt (1,45).
För den som letar lite större utdelning i förhållande till insats bör även testa spelet handicapspelet med seger för City med -1 mål. Det spelet ger nästan dubbla gånger pengarna!
Matchen startar kl.17.00 och sänds i Viasat Fotboll och Viaplay.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: England, Premier League
Match/Event: Cardiff – Manchester City
Spel: Bortalaget vinner
Odds: 1,40
Insats: 9/10 units
Spelsajt: Nordicbet.com
Spelstopp: 17.00
Resultat: 

Bortalaget vinner

Satsa