Dagens tips 26-06-13: målspel på uruguay

Så har det blivit dags för semifinal nummer ett av Confederations Cup. Brasilien ska möta Uruguay i ett Sydamerikanskt derby av massiv karaktär. De båda lagens väg till semifinalen har sett väldigt olika ut. Brasilien har mer eller mindre kört över sitt motstånd i varje match. Uruguay har fått kämpa desto mer och kanske inte övertygat lika mycket som Brasilien. En annan stor skillnad som särskiljer lagen är att Brasilien fått en spelare, Neymar, i storform. Det närmaste Uruguay kommer en sådan fixstjärna som levererat är Luis Suarez.
Brasilien – Uruguay
June 26,2013
21.00

Sett till dagsform är dock båda lagen fullt värdiga vinnare av semifinalen. Båda lagen har gott om potentiella matchvinnare. Ser man dock till spetskompetens i form är det lite fördel Brasilien, men när det är semifinal brukar lag och spelare generellt höja sig ett par snäpp till.

Att tippa matchvinnare vill jag inte ge mig på. Brasilien är favoriter, har gjort flest mål och har en stor matchvinnare i form. Uruguay har dock ett starkt kollektiv, vassa målskyttar i Cavani och Suarez, samt en gedigen historia av att vara bäst när det gäller som mest och gärna mot just Brasilien.

Nej, det spel som faller bäst på läppen är ett målspel på Uruguay. Cavani har hittills gått mållös och nu är det verkligen dags att kliva fram. En världsspelare som han har definitivt kapacitet. Om inte Cavani, så lutar det starkt åt att Suarez lyckas hitta nätet. Målspelet känns således väldigt motiverat.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Confederations Cup
Match/Event: Brasilien – Uruguay
Spel: Bortalaget gör mål
Odds: 1,72
Insats: 6/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 21.00
Resultat: 

Bortalaget gör mål

Satsa