Dagens tips: 27-05-13 play-off I the championship

Analys: Dagens speltips hämtas från den otroligt spännande och viktiga matchen mellan Crystal Palace och Watford i Play-off finalen i The Championship. Matchen spelas på neutral mark (Wembley Stadium) och kommer när den är slut, att redovisa vilket av lagen som ska spela i Premier League nästa säsong. Play-off finalen i The Championship anses vara världens mest värdefulla klubblagsmatch då det bland annat står bonuspengar och tv-pengar på spel till ett värde av omkring en miljard!
Crystal Palace – Watford
May 27,2013
16.00

Personligen känner jag starkt för Watford som verkligen har spelat bra hela säsongen. Efter den remarkabla vändningen mot Leicester känns det nästa som att man också förtjänar att få gå hela vägen till PL.

Till matchen ikväll kommer Watford med starkaste laget, vilket Palace inte riktigt gör då skyttekungen Glenn Murray är skadad.

Med tanke på den oerhörda inramning, de stora pengarna på spel och den höga finalklass som denna match håller, känns en marknad till matchen extra spelvärd, nämligen ”antal kort i matchen”. Spelbolaget Bet365 erbjuder bra spelvärde i spelet +4,5 varningar i matchen då man ger oddset 2,20. Om inte varningarna duggar tätt under inledningen av matchen känns det som att det kan komma ett antal frustrationsvarningar i slutet.

Dagens Tips

Sport:Fotboll
Härkomst:Engelska The Championship
Match/Event: Crystal Palace – Watford
Spel:Antal varningar i matchen +4,5
Odds:2,20
Insats:7/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 16.00
Resultat:VINST! (antal varningar 5)

Antal varningar i matchen +4,5

Satsa