Dagens tips 27-08-13: bara en går vidare

Ikväll ska det avgöras om det blir Arsenal eller Fenerbahce som går vidare till gruppspelet i Champions League. Londonlaget ligger bäst till inför matchen då de vann det första mötet med 0-3 i Turkiet. Arsenal är med andra ord storfavoriter till avancemang då Fenerbahce behöver vinna med tre måls marginal för att minst få till ett oavgjort resultat.
Arsenal – Fenerbahce
August 27,2013
17.00

I den första matchen var Arsenal det bättre laget matchen igenom. Fenerbahce kom verkligen inte till sin rätt och stundtals var spelet under all kritik. Det lilla man skapade berodde mer på tillfälligheter än skicklighet. Nu måste man dock framåt och spelare som Dirk Kuyt (med förflutet i Liverpool) måste ta ett större ansvar offensivt. Kanske kan hans erfarenhet av att spela i England bli nyckeln till målet för Fenerbahce nu?

Till matchen finns det ett antal spel som känns spelvärda. Framför allt de som handlar om Fenerbahces offensiv då man tack vare resultatet måste gå framåt mer än i förra matchen. Man behöver minst ett tidigt mål i första halvlek om det ska bli match av det här. Överspelet på att Fenerbahce gör mål i matchen ligger just nu på riktigt höga 1,68 hos Betsson.

Ett annat spel som är lite spännande är handicapseger för Fenerbahce med +2 mål. Frågan är dock om man faller igenom som ett korthus om man inte får hål på Arsenal tidigt och istället släpper in ett? Känslan är tvetydig så detta får blir ett litet sidospel med låg insats.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Champions League, play-off
Match/Event: Arsenal – Fenerbahce
Spel: Bortalaget gör mål
Odds: 1,68
Insats: 7/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 17.00
Resultat: Förlust! 2-0, Arsenal – Fenerbahce

Bortalaget gör mål

Satsa