Dagens tips 28-08-13: milan – psv I play-off

Det första mötet slutade oavgjort efter att Milan kvitterat ett underläge till 1-1. Målet innebar dock att Milan skaffade sig ett fint utgångsläge inför kvällens returmöte då man har ett mål på bortaplan.
Milan – PSV
August 28,2013
17:00

Med bortamålet i bagaget, samt fördelen av stöd från hemmafansen är Milan förhandsfavoriter till att avancera till gruppspelet i Champions League. Dock tycker jag nog att segeroddset 1.57 för Milan känns aningen lågt med tanke på att det är fördel PSV om man lyckas göra ett mål. Skulle man dessutom lyckas göra två mål, ja då förvandlas genast matchen till en rejäl utmaning för Milan!

Ytterligare en anledning till att jag inte starkt förespråkat segerspelet på Milan är att man kapitalt misslyckades med att leverera i ligapremiären i helgen som var. Då fick man se sig besegrad av Verona med 2-1 och det man då visade upp var verkligen inte ett spel som fungerar i Champions League!

Nej, segerspelet får stå i skuggan till fördel för ett annat spel på matchen, nämligen handicapspelet på PSV +2. Motiveringen till det är att PSV såg starka ut i första mötet, samt kommer att spela på offensiven då man vet att ett mål kommer att förändra matchbilden ordentligt. Man kan också spela mer utan press på sig att inte släppa in mål då ett hemmamål för Milan inte är värt särskilt mycket trots allt. För skulle PSV göra två mål måste Milan gör hela tre stycken för att klara uppgiften!
Jag tror att PSV gör minst ett och det borde räcka för att säkra vinst på spelet.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Champions League, play-off
Match/Event: Milan – PSV
Spel: Bortalaget vinner, +2 i hcp
Odds: 1,44
Insats: 6/10 units
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 17.00
Resultat: Förlust! 3-0, Milan – PSV

Bortalaget vinner, +2 i hcp

Satsa