Dagens tips 29-05-13: tätt skånederby med fördel hif

Analys: Ikväll möts Malmö FF och Helsingborg i säsongens första skånederby av dignitet. Helsingborg har hittills visat sig vara ett av seriens bästa lag då man samlat ihop inte mindre än fem raka segrar! Statistiken för Malmö är något av den motsatta då man inte har vunnit sina fem senaste.
Malmö FF – Helsingborg
May 29,2013
19:00

För Malmös del handlar det om att försöka få stopp på Helsingborgs framgångsrika anfallsspel med snabba Accam och rutinerade Mattias Lindström i huvudrollerna. Dessa båda har tillsammans gjort elva mål. Att säga att Malmö kan spela utan press vore att ljuga. Laget behöver en seger mer än något annat och en förlust mot ärkerivalen skulle kunna få spelare och supportrar att tvivla på lagets förmåga att utmana i toppen den här säsongen. Det finns med andra ord en betydande press på hemmalaget och detta bör inkluderas i beräkningen av kvällens spel.

Helsingborg ställer upp med i stort sett samma startelva som i senaste segermatchen. Den lilla skillnaden är att viktiga mittfältskuggen Bedoya är avstängd. Man kommer dock till matchen med boostat självförtroende och med stark tilltro på sin egen förmåga och det bör borga för fortsatt anfallsinriktad fotboll.

Den marknad som känns mest spelvärd till matchen är dubbelchans med lite mer tilltro på HIF. De huvudsakliga motiveringarna är att det är lättare att förlänga en positiv svit än att bryta en negativ, samt att HIF har fler matchvinnare att tillgå.

Speltipset

Sport: Fotboll
Härkomst: Allsvenskan
Match/Event:Malmö FF – Helsingborg
Spel: Dubbelchans X2
Odds: 1,66
Insats: 6/10 units
Spelsajt:Unibet.com
Spelstopp: 19.00
Resultat:Vinst! 1-1, Malmö FF – Helsingborg

Dubbelchans X2

Satsa