Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Vänskapsmatch: Danmark–Sverige 11/11 19:30 - Danmark starkast

Matcherna mellan Sverige och Danmark brukar vara täta. Nu handlar det dock om en träningsmatch där både lagen har siktet inställt på Nations League-avslutningen.
Danmark–Sverige
November 11,2020
19:30

Sänds på TV12 och C More. Avspark 19:30.

Danmark har gjort en bra insats i Nations League under hösten, medan Sveriges höst har varit tung.

Lagens form

Danmark

Danmark har imponerat i höstens Nations League och har inför de två sista omgångarna faktiskt chansen att ta sig vidare till slutspel i A-divisionen. Laget ligger tvåa i sin grupp, två poäng efter ledande Belgien. I senaste matchen imponerade de rödvita stort när laget vann med 1-0 borta mot England. I de två sista matcherna väntar Island och Belgien.

Sverige

Blågult har haft en tung Nations League-höst. Men, annat var inte att vänta med tanke på att Sverige i sin grupp har Frankrike, Kroatien och Portugal. Fyra raka förluster har det blivit och det känns väl som att det blir ytterligare två i de avslutande matcherna mot Kroatien och Frankrike. Ett litet ljus i mörkret var att Sverige i alla fall vann träningslandskampen mot Ryssland i början av oktober.

Tufft för Sverige

Träningslandskamper är alltid svårtippade, likaså den här. På pappret är förstås Danmark favoriter, hemmalaget lär nog precis som Sverige se det här som ett tillfälle att testa olika spelare och idéer inför matcherna i Nations League. Senaste gången Danmark och Sverige möttes var 2018, även det i en träningslandskamp. Då slutade det 0-0.

Tips: Danmark starkast

Mycket talar för att Danmark vinner den här matchen, men Sverige kan nog bjuda upp till kamp och få in en boll precis som mot Kroatien. Därför blir tipset att Danmark vinner och att det samtidigt blir över 2,5 mål.
Bäst odds finns hos Bethard som ger 4.75 i odds för seger för Danmark och över 2,5 mål.

Satsa