Derbykaraktär med verona med betsafe 02-13-13

I fotbollsvärlden finns det många täta och historiskt mer ”spända” möten mellan lag. I Italien är mötet mellan Fiorentina och Hellas Verona just ett sådan. Dock är matchen inte av klassisk derbykaraktär i den mån att lagen hatar varandra som pesten. Nej, i detta möte lagen emellan är det mer broderskänslor som präglar matchen snarare än något annat. Ett ”hett” broderskap är det dock.
Fiorentina – Hellas Verona
Februari 13,2013
19:00

Fiorentina är storebrodern som har gått igenom en tung fas i livet, men som nu åter är med i toppskiktet av den italienska fotbollen. Verona är den envisa lillebrodern som gör allt i sin makt för att mäta sig med den större kombattanten.

Ikväll kommer broderskapet och lagens relation till varandra att ställas på sin spets. Fiorentina ligger endast en plats före Verona och endast två poäng skiljer lagen åt i serien.

Fiorentina är ett starkt hemmalag. Verona är ett svagt bortalag. Båda lagen kommer från en förlust. Kvällens drabbning slutar i en tight historia, ja åtminstone är det vad jag tror. Det spel som dock lockar mig lite är målspelet på Verona.

Även om man inte har någon gedigen historia av att göra mål på Fiorentina, var det väldigt länge sedan som laget var bättre än vad man är nu. Jag tror nog att man gör mål här och på allvar hotar Viola. Målspelet hos Betsafe ger 1,65 gånger pengarna!

Speltipset

 • Sport: Fotboll
  Härkomst: Italien, Serie A
  Match/Event: Fiorentina – Hellas Verona
  Spel: Bortalaget gör mål i matchen
  Odds: 1,65
  Insats: : 7/10 units
  Spelsajt: Betsafe.com
  Spelstopp: 19.00

Resultat: VINST! 4-3, Fiorentina – Verona

Satsa