Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC 265: Derrick Lewis vs Cyril Gane

The Ultimate Fighter vinnaren Derrick Lewis ska möta den obesegrade nykomlingen Ciryl Gane. Det blir ett möte mellan en kraftfull bjässe och en teknisk fighter. UFC 265 äger rum i Toyota Center, Houston den 8 august kl 03:00. Läs vår analys för speltips och odds på UFC 265: Derrick Lewis vs Cyril Gane.
Vid 3.60 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 36kr
sandhagen vs dillashaw odds
Derrick Lewis – Cyril Gane
Augusti 08,2021
03:00

Stream för UFC 265: Lewis vs Gane drar igång 8 augusti kl 00:00 på Viaplay.

Boosta dina spel med en grym bettingbonus från en svensk bettingsida för ett större spelsaldo!

  • Derrick Lewis Vinnare : UNIBET Odds 3.60 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Cyril Gane Vinnare : BETSSON Odds 1.30 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Spelbolag med bra odds

Matchdetaljer 
MatchDerrick Lews - Cyril Gane
NärSöndag den 8 juli, kl 03:00
VarToyota Center, Houston
Var visas matchenViaplay Sport

Fighternas form

Derrick Lewis

Derrick “The Black Beast” Lewis kan vara bland de roligaste UFC-fighters att titta på, både i matcher och intervjuer. Denna bjässe har besegrat legender som Francis Ngannou, Alexander Volkov och Ilir Latifi. Trots att han inte är så teknisk av sig, eller har bra kondition, så har han otrolig slagkraft. Han storlek innebär också få slag, just nu har han ett genomsnitt på 2.59 slag per minut. Inför matchen har han ett matchfacit på 25 vinster (20 KO/TKO) och 7 förluster.

Cyril Gane

Cyril ”Bon Gamin” Gane gjorde sin UFC-debut 2019 när han besegrade Roggers Souza. Sedan dess har han slagit sig mot toppen av tungviktslistorna. Med enastående teknik, grym kondition och allmänna fighting IQ är Cyril Gane en frisk fläkt i tungviktsklassen. På papper är han bättre än Lewis och inför matchen har han ett matchfacit på 9 vinster (3 KO/TKO) och 0 förluster.

Teknik mot slagkraft

Det är ytterst ovanligt med tekniska fighters i tungviktsklassen, därför har Cyril Gane övertaget för att kunna styra matchen som han vill. Gane har ett genomsnitt på 15 min och 15 sekunder per match, 50% mer än Lewis. Det finns endast två utvägar i detta möte: 1. Derrick Lewis vinner på KO eller 2. Cyril Gane vinner på poäng.

Se vår lista över bettingsidor med höga odds eller andra speltips med UFC odds.

Tips: Derrick Lewis vinner

Derrick Lewis må se ut att vara ur form, men han ska inte underskattas. Med slagkraft som liknar inget annat i tungviktsklassen – behöver han bara få in en bra träff. Något vi räknar med att han gör i mötet mot Cyril Gane. Odds på Derrick Lewis och Cyril Gane finns på Unibet.

Satsa