Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: Djurgården–AIK 8/11 14:30 - Kujovic inleder målskyttet

Dags för säsongens sista stockholmsderby där Djurgården är det lag som har mest att spela för. DIF jagar nämligen både medaljer och spel i Europa. För AIK handlar det mer eller mindre om att bara spela av resten av säsongen.
Djurgården–AIK
November 08,2020
14:30

Sänds på Dplay. Avspark 14:30

Djurgården åkte på en onödig förlust mot bottenlaget Falkenberg senast medan AIK inte förlorat på åtta matcher i rad.

Lagens form

Djurgården

Med fyra omgångar kvar ligger Djurgården trea i tabellen en poäng bakom tvåan Elfsborg och en poäng före fyran Häcken. Ytterligare två poäng bakom finns IFK Norrköping och Hammarby, så man kan lugnt säga att DIF behöver tre poäng för att hålla sig kvar topp tre. Även om det blev 2-3 borta mot Falkenberg senast är ändå DIF i bra form då man dessförinnan stod på tre raka segrar.

AIK

Med 1-0 hemma mot Varberg i måndags säkrade AIK i praktiken nytt kontrakt. Visst, det finns fortfarande en teoretisk möjlighet att AIK tvingas kvala, men den är minimal. Framför allt då laget inte förlorat sedan 30 augusti. Frågan är dock hur motiverade AIK är att kämpa när egentligen inget mer än äran står på spel.

Kujovic tillbaka i DIF

Förlusten till trots kunde Djurgården i alla fall glädjas åt att Emir Kujovic är tillbaka. Kujovic fick chansen från start och tackade med att näta redan efter en kvart.

Tips: Kujvovic inleder målskyttet

Efter målet mot Falkenberg känns det som att Kujovic kommer få förtroendet från start även i derbyt mot AIK. Därför blir tipset att Kujovic blir den som spräcker nollan i det här derbyt. Om det sedan räcker till tre poäng för Djurgården återstår att se. Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 7.00 i odds för Emir Kujovic som matchens förste målskytt.

Satsa