Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Djurgården–Färjestad odds (11/02/20) - Fortsätter Djurgården sitt segertåg?

Djurgården är utan tvekan ett av SHL:s absolut formstarkaste lag i dagsläget. Nu ställs man dock på prov när man tar emot serietvåan Färjestad hemma på Hovet. Ett Färjestad som också visade form innan Sweden Hockey Games-uppehållet.
Brynäs-HV71
Februari 11,2020
19:00

Sex raka trepoängare och inte en enda nollpoängare sedan nyår gör att Djurgården nu tagit sig upp på en fjärdeplats i tabellen och snart är ikapp både Frölunda och Färjestad. Dock är det jämnt kring kvartsfinalstrecket för bara tre poäng bakom DIF finns Rögle och ytterligare tre poäng bakom Skellefteå. Med tanke på att det återstår 14 omgångar kan fortfarande mycket hända och därför lär också varenda poäng bli viktig om DIF vill behålla slutspelsplatsen.

Efter några tunga veckor gjorde Färjestad det bra när man strax innan uppehållet tog två välbehövliga trepoängare mot Leksand respektive Örebro. Detta gör att man fortfarande är kvar som tvåa i tabellen, men med bara fyra poäng ner till Djurgården.

Den stora frågan är förstås om Djurgården lyckats konservera formen under uppehållet. Har man det blir laget svårslaget. Hur formen är hos FBK är lite mer osäkert, även om man förvisso vunnit de två senaste matcherna. Därför blir tipset att Djurgården vinner den här matchen, framför allt på grund av att de känns så oerhört starka just nu. Bäst odds finns hos Unibet som bjuder 2.15 för hemmaseger.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Djurgården–Färjestad

Liga/turnering: SHL

Tips: 1

Odds: 2.15 Spelsajt: Unibet Spelstopp: Tisdag 11 februari 19:00

Satsa