Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Djurgården–Häcken odds (28/7/19 15:00) Två lag jagar toppen

Viktiga poäng på spel på Tele2 Arena. För Djurgården innebär tre poäng att man bara är en poäng bakom serieledande Malmö FF. För Häcken gäller det att vinna om laget vill hänga med i guldstriden.
Djurgården–Häcken
Djurgården vs Häcken
Juli 28,2019
15:00

Det var länge sedan Djurgården på allvar fanns med i den allsvenska guldstriden, men i år har laget verkligen överträffat förväntningarna. DIF har vunnit sex av de åtta senaste allsvenska matcherna och inte förlorat sedan 12 maj. För närvarande ligger laget fyra poäng efter Malmö, men då ska man komma ihåg att Djurgården har en match mindre spelad.

Häcken finns som vanligt med högt upp i Allsvenskan, dock ej i den absoluta toppen. I dagsläget ligger dagen fyra, sex poäng efter Malmö, men med en match mindre spelad. Dessutom har laget hållit nollan i fem av de sex senaste allsvenska matcherna. För att hänga med i toppen behöver dock Häcken vinna.

Svårtippad match eftersom det är två lag i bra form som möts. Dock känns det som att Djurgården har ett litet övertag i kraft av hemmaplan. Dessutom har Häcken haft svårt mot topplagen tidigare under säsongen. När lagen möttes i Göteborg i våras vann Djurgården med 1-0.

Därför blir tipset att hemmalaget vinner den här matchen. Men, Häcken är ett bra lag och därför säkrar vi upp med pengarna tillbaka vid oavgjort. Bäst odds finns hos Betsson som bjuder 1.62 gånger pengarna för den kombinationen.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Djurgården–Häcken

Liga/turnering: Allsvenskan

Tips: Hemmalaget vinner, pengarna tillbaka vid oavgjort Odds: 1.62 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Söndag 28 juli 15:00

Satsa