Djurgården hittar formen 04-11-13

Gårdagens överspel på antalet mål satt fint. Ett stort grattis till alla er som ryggade är således på sin plats!
Malmö – Djurgården
November 04,2013
18.00

Idag fortsätter jag på den inslagna vägen och spelar på ishockey. Dock är det inte SHL som är i fokus nu utan Hockeyallsvenskan. Matchen i fråga är den mellan formsvaga Malmö Redhawks och uppflyttningskandidaterna Djurgården.

Malmö kommer från fyra raka förluster och har inte alls sätt bra ut som ett lag som kan vara med och hota om kvalificeringsplatser den här säsongen. Trots detta har man dock blivit tilldelade ett favoritodds på 2,15 (hos Unibet). Bortalaget Djurgården, som vinner om vartannat, kommer senast från en mycket tung seger mot Västerås IK. Detta till trots, samt att man ligger på samma poäng som Malmö i serien, har man ett segerodds på 2,85. En rejäl aning för högt kan jag tycka!

Det spel som lockar mig mest här är dock en liten mix av båda dessa odds. Spelet är ”dubbelchans, X2”. Detta motiveras med att jag tror mer på Djurgårdens förmåga än att Malmö ska bryta sin förlusttrend. DIF behöver dessutom börja vinna på bortaplan för att klättra i serien och mot ett av seriens formsvagaste lag borde chanserna vara större än någonsin? Dubbelchans spelas till fina 1,63 hos Unibet.

Om du vill se matchen sänds den i CMORE och startar kl.19.00.

Speltipset

Sport: Ishockey
Härkomst: Sverige, Hockeyallsvenskan
Match/Event: Malmö – Djurgården
Spel: Dubbelchans, X2
Odds: 1,63
Insats: 5/10 units
Spelsajt: Unibet.com
Spelstopp: 18.00

Resultat: VINST! DIF – Malmö 4-3

Satsa