Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: Speltips Djurgården–Malmö FF 19 oktober 19:00

Det är tveklöst så att Allsvenskan nu är på väg in i ett avgörande skede. På måndag ställs serieledarna Malmö FF mot Djurgården borta och ytterligare tre poäng för MFF innebär ett steg närmare guldet.
Djurgården–Malmö FF
oktober 19,2020
19:00

Djurgårdens form har knappast varit den bästa under hösten medan MFF fortsätter att mer eller mindre gå som tåget.

Lagens form

Djurgården

Inte en enda trepoängare och bara fyra poäng totalt sedan 15 augusti är näst intill en katastrof. Men, så ser Djurgårdens facit ut de två senaste månaderna. Trots det finns fortfarande goda chanser till medalj och även spel i Europa. För faktum är att det bara är tre poäng upp till både IFK Norrköping och Elfsborg som ligger trea respektive fyra. Dessutom har DIF en match mindre spelad än de bägge.

Malmö FF

Nio poängs ledning med sju omgångar kvar. Ja, det går inte att säga annat än att det ser väldigt bra ut för Malmö i dagsläget. Förvisso har tvåan Häcken en match mindre spelad, men ledningen är ändå stabil. Dessutom har MFF två riktigt vassa målskyttar i Isaac Kiese Thelin, som ligger delad tvåa i skytteligan på elva mål, samt Anders Christiansen, som gjort åtta mål hittills.

Tufft för DIF att ta poäng

Djurgården är utan tvekan inne i en rejäl formsvacka. Visst, det blev poäng mot Hammarby i derbyt senast, men då ska man komma ihåg att Bajen knappast varit ett topplag den här säsongen. Malmö har däremot varit mer eller mindre oslagbara sedan i somras. Nu kan skåningarna dessutom fokusera fullt ut på Allsvenskan eftersom man är utslagna ur Europa League.

Tips: MFF tar ett steg närmare guldet

Med tanke på hur det ser ut i tabellen råder det ingen större tvekan om att Malmö är ett klart bättre lag än Djurgården just nu. Tipset blir därför att MFF tar tre poäng i den här matchen och kopplar ett ännu starkare grepp om guldet. Bäst odds finns hos Coolbet som ger 2.15 i odds för bortaseger.

Satsa