Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Djurgården – Malmö FF odds (14/7/19 17:30)

Tvåan i Allsvenskan, Djurgården, tar emot serieledarna Malmö FF hemma på Tele2 Arena. En match som lär få stor betydelse för guldstriden. Seger för Malmö och skåningarna kopplar ett rejält grepp om guldet.
Djurgården–Malmö FF
Djurgården – Malmö FF
Juli 14,2019
17:30

Djurgården gör i år sin bästa säsong på mycket länge. Dock tappade man viktiga poäng i måndags när man bara fick 1-1 borta mot jumbon AFC Eskilstuna. Dessutom saknar man en av sina viktigaste spelare i form av mittbacken Erik Berg, som fortfarande är skadad.

Malmö FF har ända sedan starten av Allsvenskan i våras sett mycket starka ut. Laget har hittills bara förlorat en enda match och det var mot GIF Sundsvall i andra omgången. Malmö har fem segrar på de sex senaste allsvenska matcherna. Dessutom har man hållit nollan i fem av de sju senaste matcherna i Allsvenskan. I veckan blev det också en hel del mål när man slog nordirländska Ballymena United med 7-0 i kvalet till Europa League.

Även om det är ettan mot tvåan i den här matchen känns det ändå som att Malmö är klara favoriter. Framför allt på grund av att formen hos Djurgården är osäker efter poängtappet i förra omgången. Malmö ser däremot i princip oslagbara ut och lär också vara rejält sugna på att dryga ut serieledningen. Därför blir tipset att Malmö vinner det här. Bäst odds finns hos Betway Sports som bjuder 2.60 gånger pengarna för Malmöseger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Djurgården–Malmö FF

Liga/turnering: Allsvenskan

Tips: 2 Odds: 2.60 Spelsajt: Betway Sports Spelstopp: Söndag 14 juli 17:30

Satsa