Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: Speltips Djurgården–Sirius 24/10 15:00

Djurgården gjorde en imponerande vändning senast mot serieledarna Malmö FF när man vände 0-2 till 3-2 sista tio minuterna. Frågan är om DIF kan fortsätta rida på den vågen mot Sirius på lördag?
Djurgården–Sirius
oktober 24,2020
15:00

Djurgården har verkligen blandat och gett den senaste tiden medan Sirius fortsatt att vara stabila även om det blivit någon onödig förlust.

Lagens form

Djurgården

Tre poäng mot Malmö FF senast, men dessförinnan sex matcher utan seger. Trots det hänger ändå DIF på i toppen. Just nu har man faktiskt bara tre poäng upp till tvåan IFK Norrköping och det med en match mindre spelad. Drömmen om Europaspel även nästa år lever fortfarande för Djurgården.

Sirius

Sirius har tagit ytterligare ett steg mot den absoluta toppen den här säsongen och ligger faktiskt bara en poäng efter Djurgården och har precis som DIF en match mindre spelad än tvåan IFK Norrköping. Dessutom har man ju en av Allsvenskans kanske bästa spelare den här säsongen i Stefano Vecchia, som gjort elva mål och som faktiskt kan lyfta Sirius hela vägen till medalj.

Holmberg får chansen från start?

Djurgårdens store hjälte mot Malmö FF var förstås Kalle Holmberg som  satte både kvitteringen och segermålet efter ett inhopp i mitten på andra. Frågan är om DIF-tränare Kim Bergstrand ger honom chansen från start eller om han får börja på bänken för att komma in i andra halvlek och avgöra matchen.

Tips: Kalle Holmberg avgör igen

När väl en målskytt fått göra ett par mål är det inte ovanligt att det blir mål i flera matcher i rad. Både DIF och Kalle Holmberg lär ha fått en rejäl boost efter segern mot Malmö och därför blir tipset att Kalle Holmberg återigen avgör och gör matchens sista mål. Bäst odds finns hos Unibet som ger 5.80 i odds för Kalle Holmberg som matchens sista målskytt.

Satsa