Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Djurgården–Växjö 21/11 19:00 - Melart gör mål igen

Djurgården har haft en tung höst i SHL och ligger just nu i botten av tabellen. På lördag ställs stockholmarna mot tabellfyran Växjö, som kan bli en svår nöt att knäcka för DIF.
Djurgården–Växjö
November 21,2020
15:15

Sänds på C More. Nedsläpp 15:15.

Djurgården har börjat få lite ordning på spelet de senaste matcherna, samtidigt som Växjö har en ganska bra poängskörd de senaste veckorna.

Lagens form

Djurgården

Djurgården har blandat och gett vad gäller resultaten under november månad. Det har varit alltifrån 6-2 hemma mot Linköping till 0-5 borta mot Färjestad, vilket gör att laget inte ligger bättre än elva i tabellen. Men, då ska man komma ihåg att DIF har betydligt färre matcher spelade än de flesta andra lag, något som förstås också påverkar tabellplaceringen.

Växjö

Tre segrar på de fyra senaste vittnar om att Växjö är lite på gång. Samtidigt har laget nu tagit sig upp på en fjärdeplats och är inte alltför långt efter topptrion Frölunda, Rögle och Örebro. En styrka hos Växjö är att laget inte släpper in särskilt mycket mål. Med ett snitt på 2,33 insläppt mål per match tillhör de bästa lagen i serien.

DIF får se upp

Med tanke på hur det sett ut i de senaste matcherna är det lite svårt att veta exakt var Djurgården står rent formmässigt. Då känns Växjö betydligt starkare, framför allt då man har spelare som Ilari Melart och Robert Rosén som har varit lagets bästa spelare i de senaste matcherna.

Tips: Melart gör mål igen

Svårtippad match det här, men Växjö känns aningen starkare. Dessutom har man som sagt Ilari Melart som gjort tre mål på de tre senaste matcherna. Därför blir tipset att Melart gör mål även mot Djurgården.
Bäst odds finns hos Betsson som ger 4.50 i odds för Ilari Melart som målskytt.

Satsa