Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Djurgården vs Brynäs - Djurgården tar 13:e raka hemmasegern

Ett tag såg Djurgården näst intill oslagbara ut, men så åkte man på ett par förluster och nu känns det plötsligt som att DIF är lite mänskliga igen. Dock lär tisdagens motstånd i form av Brynäs få det tufft på Hovet.
Djurgården–Brynäs
Februari 25,2020
19:00

Åtta raka segrar blev det för Djurgården innan det tog stopp mot Malmö förra lördagen. Dock håller DIF fortfarande i segerraden hemma på Hovet. I torsdags kom nämligen den tolfte raka hemmasegern när Leksand besegrades enkelt med 5-2. Men, Djurgården har långtifrån säkrat en plats i kvartsfinal då HV71, som för närvarande ligger sjua jagar bara tre poäng bakom.

Förra veckan kändes det som att Brynäs var lite på gång, framför allt efter hemmasegern mot serieledarna Luleå med 5-1. I de senaste två matcherna, mot Färjestad och Linköping blev det dock bara en enda poäng, vilket har gjort att Brynäs nu tappat mark till Växjö i kampen om den sista slutspelsplatsen och i dagsläget är tre poäng efter.

Ja, det här blir inte lätt för Brynäs, framför allt inte med tanke på att laget spelat ganska dåligt i de två senaste matcherna. Djurgården däremot ångar på och det känns också som att man kommer att ta sin 13:e raka seger på hemmaplan och fortsatt behålla direktplatsen till kvartsfinal. Tipset blir helt enkelt att Djurgården vinner. Bäst odds finns hos Betsafe som ger 1.71 för hemmaseger.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Djurgården–Brynäs

Liga/turnering: SHL

Tips: 1

Odds: 1.71 Spelsajt: Betsafe Spelstopp: Tisdag 25 februari 19:00

Satsa