Dortmund – real madrid 24-4-13

Efter gårdagens stjärnsmäll mellan Bayern München och Barcelona undrar man naturligtvis om samma scenario är möjligt ikväll när Dortmund tar emot Real Madrid på Westfalen?

Dortmund kommer till matchen som rejäl underdog och man gör det med rätta. De bleka resultaten mot Malaga i kvartsfinalen är inte direkt något som skrämmer en semifinal-motståndare.
För Real Madrids del var resan mot semifinal relativt säker. Även om Galatasaray bjöd upp till kamp visade man hur stark bredd man har i truppen då flera spelare gick in med avgörande handlingar.

Till skillnad från Barcelona är man inte lika beroende av en spelare (Messi), utan har flera riktiga matchvinnare.

Dortmund kommer med all sannolikhet att ta sig an matchen på någorlunda samma sätt som Bayern München, nämligen att gå för seger på hemmaplan. Vapnen man har till förfogande heter direktpress, fasta situationer och hypersnabba omställningar.

Ska man dock lyckas vinna känns det som om man måste ligga högre upp med försvarslinjen än vad man gjort i tidigare matcher, för om Alonso får stå och prickpassa in bollarna kommer Ronaldo att avgöra det här i första halvlek.
Tips för slutresultat: 1-1 (odds 5,85 hos Betsson.com)

Tips för slutresultat: 1-1 (odds 5,85 hos Betsson.com)

Satsa