Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Drömdrabbningen real – united

Ända sedan slutspelslottningen för Champions League den 20 december har fotbollsvärlden hållit andan sedan det förkunnats att Real Madrid ska möta Manchester United.
Real Madrid – Manchester United
Januari 01,1970
19.45

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Matchen kommer utan tvekan att vara en av de största i årets upplaga av CL och den kommer att följas av miljontals supportrar världen över. I samband med lottningen var både Rio Ferdinand och Alex Ferguson mäkta nöjda med sitt kommande motstånd. Frågan är hur nöjda dem är idag när det också är dags?

Manchester United har ett starkt lag att tillgå och kommer till matchen med en fin och stabil seger mot Everton i bagaget. Van Persie visade målform, Rooney visade karaktär och Ferguson utstrålade lugn. United kommer från bra förutsättningar och är rejält laddade.

Real Madrids skadeläge ser aningen värre ut i jämförelse. Målvakten och tillika kaptenen Iker Casillias är skadad och missar matchen. Mittbacken Pepe testas sent och hans medverkan är högst osäker. Naturligtvis innebär detta vissa störningsmoment för Mourinho och Real.

Matchen i matchen – Robin van Persie mot Christiano Ronaldo, kommer att bli intressant att följa. Vem av dessa skyttekungar kommer att leverera bäst och vara till störst nytta för sitt lag? Båda har potentialen att avgöra en match av denna dignitet.

Real Madrid är med ett odds strax under två gånger pengarna är storfavorit enligt spelbolagen. Frågan är om detta favoritskap är så tydligt som oddset visar?

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: Real Madrid – Manchester United
Härkomst: Champions League
Spel: Dubbelchans X2
Odds: 2.30
Spelsajt:Bet365.com
Spelstopp: 19.45

Huvudsakliga regler och villkor för välkomstbonus
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Dubbelchans X2

Satsa