Drömdrabbningen real – united

Ända sedan slutspelslottningen för Champions League den 20 december har fotbollsvärlden hållit andan sedan det förkunnats att Real Madrid ska möta Manchester United.
Real Madrid – Manchester United
Januari 01,1970
19.45

Matchen kommer utan tvekan att vara en av de största i årets upplaga av CL och den kommer att följas av miljontals supportrar världen över. I samband med lottningen var både Rio Ferdinand och Alex Ferguson mäkta nöjda med sitt kommande motstånd. Frågan är hur nöjda dem är idag när det också är dags?

Manchester United har ett starkt lag att tillgå och kommer till matchen med en fin och stabil seger mot Everton i bagaget. Van Persie visade målform, Rooney visade karaktär och Ferguson utstrålade lugn. United kommer från bra förutsättningar och är rejält laddade.

Real Madrids skadeläge ser aningen värre ut i jämförelse. Målvakten och tillika kaptenen Iker Casillias är skadad och missar matchen. Mittbacken Pepe testas sent och hans medverkan är högst osäker. Naturligtvis innebär detta vissa störningsmoment för Mourinho och Real.

Matchen i matchen – Robin van Persie mot Christiano Ronaldo, kommer att bli intressant att följa. Vem av dessa skyttekungar kommer att leverera bäst och vara till störst nytta för sitt lag? Båda har potentialen att avgöra en match av denna dignitet.

Real Madrid är med ett odds strax under två gånger pengarna är storfavorit enligt spelbolagen. Frågan är om detta favoritskap är så tydligt som oddset visar?

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: Real Madrid – Manchester United
Härkomst: Champions League
Spel: Dubbelchans X2
Odds: 2.30
Spelsajt:Bet365.com
Spelstopp: 19.45

Dubbelchans X2

Satsa