Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Odds Poirier vs McGregor 3 - UFC 264

Dustin Poirier och Conor McGregor möts i buren för tredje och sista gången i vad som väntas bli en av UFC:s största trilogier. Herrarna har vunnit en match var och den sista matchen blir avgörande för vem som framstår som den bäste av de två. Denna fight blir huvudkortet i UFC 264 som äger rum i T-Mobile Arena, Las Vegas den 10 juli kl 23:00. Läs vår analys för speltips och odds på McGregor vs Poirier.
Vid 1.75 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 17.5kr
poirier vs mcgregor 3 odds
Dustin Poirier - Conor McGregor
Juli 11,2021
03:00

Stream för UFC 264: Dustin Poirier vs Conor McGregor drar igång 11 juli kl 03:00.

Ge ditt spelande en boost med en oddsbonus från en av våra rekommenderade spelbolag. Dess är tillgängliga för alla nya kunder!

Resultat: McGregor bröt sitt ben i slutet av första ronden efter en rond där Poirier till stora delar dominerade Conor McGregor.

Betsson Odds

Matchdetaljer 
MatchDustin Poirier – Conor McGregor
NärSöndag den 11 juli, Galan börjar kl 01:00 och huvudkortet kl 05:00
VarT-Mobile Arena, Las Vegas
Var visas matchenVia Play: Pay Per View: pris satt till 499 kr

Nyheter inför matchen

9 juli: Har Conor förlorat magin?

8 juli: Spelbolagen har Poirier som knapp favorit men fler och fler experter talar om att McGregor som möjlig vinnare. McGregor har varit ovanlig tyst inför denna fight och det betyder att han bara fokuserar på uppgiften han har framför sig på söndag.

1 juli: Det går rykten om att McGregor har drabbats av någon form av infektion, det spekuleras i stafylokocker men McGregors kamp förnekar det. Det har inneburit att Poirier de senaaste dagarna har fått lite övertag hos oddsmäklarna.

13 juni 2021: UFC släppte precis en av de mäktigaste reklamerna inför matchen mellan Poirier och Mcgregor i UFC 264. Detta är första gången de släppt något sådant och du kan se videon längre ner i detta speltips.

25 juni 2021: En av matcherna på UFC 264 har blivit inställd. Welterviktsmötet mellan Kevin Lee och Sean Brady har fått ställas in på grund av en skada hos Lee.

Fighternas form

Dustin Poirier

Dustin ”The Diamond” Poirier bevisade för världen att han är en av de främste när han besegrade McGregor under deras andra möte. Vi fick då se en ny Poirier med energi, attityd och teknik. Han har något bättre försvar än McGregor då han kör klassisk southpaw med garden uppe. Poirier har även något högre genomsnitt i lyckade slag per minut. Inför matchen har han ett matchfacit på 27 vinster (13 KO/TKO) och 6 förluster.

Bet365 Odds

Conor McGregor

Conor ”Notorious” McGregor var utan tvekan ansiktet utåt för UFC under lång en tid. Men sedan kom en förlust mot Khabib Nurmagomedov. I det andra mötet mot McGregor hade han svårt att matcha Poiriers energi och intensitet. Det ledde till en benskada i andra ronden som följde han till förlusten. Men McGregor är bra på att anpassa sig, något han definitivt kommer göra i nästa möte. Frågan är bara om det kommer vara tillräckligt för en vinst. Inför mötet mot Poirier har han ett matchfacit på 22 vinster (19 KO/TKO) och 5 förluster.

SVENSKA NYHETER: Khamzat Chimaev tränar för fullt och visar otrolig form via sin Instagram. Vi kan räkna med en kommande återkomst för den obesegrade svensken som fick ta en paus på grund av sjukdom.

Spelvärde

Dustin Poirier har verkligen utvecklats sedan deras första möte. Men detta har McGregor noterat och kommer anpassa sig efter. Trots det är McGregor odds lägre än på Poirier. Enda sättet McGregor kommer kunna avsluta matchen är i andra ronden med en vänster. Annars får han soppatorsk och besegras av Poirier i slutet av matchen. Därför ryggar jag Poirier till odds på 1.95. Oddsen är höga och tillräckligt säkra för att vinna pengar på denna match.

Övriga matcher att hålla ögonen på.  Vi har Gilbert Burns – Stephen Thompson, Sean O´Malley – Kris Moutinho och förstås veteranen Carlos Condit skall fightas Max Griffin plus så många fler intressanta figher men varför vi sätter på tvn är forfarande McGregor och hans dragningskraft.

Unibet Odds

Se vår lista över svenska bettingsidor med höga odds eller andra speltips med UFC odds.

Tips: Dustin Poirier vinner

Poirier är i sin prime time just nu, McGregors tid är över. Både fighters är enastående, men Poirier kommer komma segrande ur deras sista möte och vinner därför trilogin. Därför placerar jag mitt spel på Poirier odds inför mötet i UFC 264. Bäst odds hittar du på Unibet.

Satsa