Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

UFC 264: Poirier vs McGregor 3 – Trilogin får sitt slut

Dustin Poirier och Conor McGregor möts i buren för tredje och sista gången i vad som väntas bli en av UFC:s största trilogier. Herrarna har vunnit en match var och den sista matchen blir avgörande för vem som framstår som den bäste av de två. Denna fight blir huvudkortet i UFC 264 som äger rum i T-Mobile Arena, Las Vegas den 10 juli kl 23:00. Läs vår analys för speltips och odds på McGregor vs Poirier.
Vid 1.93 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 19.3kr
poirier vs mcgregor 3 odds
Dustin Poirier - Conor McGregor
Juli 10,2021
23:00

Stream för UFC 264: Dustin Poirier vs Conor McGregor drar igång 10 juli kl 23:00.

Ge ditt spelande en boost med en oddsbonus från en av våra rekommenderade spelbolag. Dess är tillgängliga för alla nya kunder!

Spelbolag med bra odds

  • Leo Vegas Recension 100 kr gratisspel Hämta Bonus Regler & Villkor Gäller
    18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8 Läs fullständiga regler och villkor här.
  • Campobet Odds Recension 100 kr i bonus på odds Hämta Bonus Regler & Villkor Gäller
    +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
Matchdetaljer 
MatchDustin Poirier – Conor McGregor
NärSöndag den 11 juli, Galan börjar kl 01:00 och huvudkortet kl 05:00
VarT-Mobile Arena, Las Vegas
Var visas matchenVia Play: Pay Per View: pris satt till 499 kr

Nyheter inför matchen

13 juni 2021: UFC släppte precis en av de mäktigaste reklamerna inför matchen mellan Poirier och Mcgregor i UFC 264. Detta är första gången de släppt något sådant och du kan se videon längre ner i detta speltips.

Fighternas form

Dustin Poirier

Dustin ”The Diamond” Poirier bevisade för världen att han är en av de främste när han besegrade McGregor under deras andra möte. Vi fick då se en ny Poirier med energi, attityd och teknik. Han har något bättre försvar än McGregor då han kör klassisk southpaw med garden uppe. Poirier har även något högre genomsnitt i lyckade slag per minut. Inför matchen har han ett matchfacit på 27 vinster (13 KO/TKO) och 6 förluster.

Conor McGregor

Conor ”Notorious” McGregor var utan tvekan ansiktet utåt för UFC under lång en tid. Men sedan kom en förlust mot Khabib Nurmagomedov. I det andra mötet mot McGregor hade han svårt att matcha Poiriers energi och intensitet. Det ledde till en benskada i andra ronden som följde han till förlusten. Men McGregor är bra på att anpassa sig, något han definitivt kommer göra i nästa möte. Frågan är bara om det kommer vara tillräckligt för en vinst. Inför mötet mot Poirier har han ett matchfacit på 22 vinster (19 KO/TKO) och 5 förluster.

SVENSKA NYHETER: Khamzat Chimaev tränar för fullt och visar otrolig form via sin Instagram. Vi kan räkna med en kommande återkomst för den obesegrade svensken som fick ta en paus på grund av sjukdom.

Spelvärde

Dustin Poirier har verkligen utvecklats sedan deras första möte. Men detta har McGregor noterat och kommer anpassa sig efter. Trots det är McGregor odds lägre än på Poirier. Enda sättet McGregor kommer kunna avsluta matchen är i andra ronden med en vänster. Annars får han soppatorsk och besegras av Poirier i slutet av matchen. Därför ryggar jag Poirier till odds på 1.93. Oddsen är höga och tillräckligt säkra för att vinna pengar på denna match.

Se vår lista över svenska bettingsidor med höga odds eller andra speltips med UFC odds.

Tips: Dustin Poirier vinner

Poirier är i sin prime time just nu, McGregors tid är över. Både fighters är enastående, men Poirier kommer komma segrande ur deras sista möte och vinner därför trilogin. Därför placerar jag mitt spel på Poirier odds inför mötet i UFC 264. Bäst odds hittar du på Unibet.

Satsa