Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

El classico I cupformat

Ikväll drar ett av veckans första El Classico igång då Barcelona tar emot Real Madrid hemma på Camp Nou. Matchen är den andra av två i semifinalen i spanska cupen (Copa del Rey). Den första matchen slutade 1-1 och det innebär att vinnaren här kommer att gå till final och då möta antingen Sevilla eller Atletico Madrid.
FC Barcelona – Real Madrid
Januari 01,1970
21.00

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

I Spanien har media främst fokuserat på Real Madrids förmåga att ta poäng på Camp Nou de senaste gångerna lagen spelat där i ligan, samt huruvida inställningen från de båda lagen är till cupen. Framför allt med tanke på att båda lagen har svåra utmaningar att ta tag i när det snart är dags för returmöten i Champions League.

Båda frågeställningarna har dock besvarats av Barcelonas Dani Alves och han uppger bland annat att Real Madrid endast har tagit poäng på Camp Nou därför att Barca spelat dåligt och att det inte har något med taktisk skicklighet att göra. Alves deklarerade också att hans lag kommer att göra allt för att vinna matchen och ta sig till final då man vet hur mycket en titel betyder för fansen. Medialt har matchen fått relativt lite uppmärksamhet från övriga fotbollsvärlden. Kanske beroende på att lagen möts igen i en större drabbning på söndag då det är ligamöte?

Matchen sänds på fotbollskanalen.se och i TV4 SportXtra.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: FC Barcelona – Real Madrid
Härkomst: Spanska cupen
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.44
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 21.00

Huvudsakliga regler och villkor för välkomstbonus
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Båda lagen gör mål

Satsa