El classico I cupformat

Ikväll drar ett av veckans första El Classico igång då Barcelona tar emot Real Madrid hemma på Camp Nou. Matchen är den andra av två i semifinalen i spanska cupen (Copa del Rey). Den första matchen slutade 1-1 och det innebär att vinnaren här kommer att gå till final och då möta antingen Sevilla eller Atletico Madrid.
FC Barcelona – Real Madrid
Januari 01,1970
21.00

I Spanien har media främst fokuserat på Real Madrids förmåga att ta poäng på Camp Nou de senaste gångerna lagen spelat där i ligan, samt huruvida inställningen från de båda lagen är till cupen. Framför allt med tanke på att båda lagen har svåra utmaningar att ta tag i när det snart är dags för returmöten i Champions League.

Båda frågeställningarna har dock besvarats av Barcelonas Dani Alves och han uppger bland annat att Real Madrid endast har tagit poäng på Camp Nou därför att Barca spelat dåligt och att det inte har något med taktisk skicklighet att göra. Alves deklarerade också att hans lag kommer att göra allt för att vinna matchen och ta sig till final då man vet hur mycket en titel betyder för fansen. Medialt har matchen fått relativt lite uppmärksamhet från övriga fotbollsvärlden. Kanske beroende på att lagen möts igen i en större drabbning på söndag då det är ligamöte?

Matchen sänds på fotbollskanalen.se och i TV4 SportXtra.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: FC Barcelona – Real Madrid
Härkomst: Spanska cupen
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.44
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 21.00

Båda lagen gör mål

Satsa