Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Belgien – Italien

Det blir Belgien och Italien som möts i den andra matchen av kvartsfinalerna. Båda lagen kommer i bra form efter att ha vunnit alla sina matcher under fotbolls EM 2021. Det blev dock tajt för italienarna som till slut vann på övertid mot Österrike. Matchen äger rum 2 juli i Allianz Arena, München. Se vårt speltips för Belgien mot Italien odds
Vid 3.45 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 34.5kr
belgien italien odds
Belgien - Italien
Juli 02,2021
21:00

Belgien mot Italien sänds på SVT och SVT Play. Avspark 21:00.

Italien ställs mot Spanien den 6 juli efter en övertygande vinst mot Belgien.

Lagens form

Belgien

Belgiens Red Devils fick ta emot mycket stryk från de tidigare EM-mästarna Portugal. Portugiserna drog på sig flera gula kort och lyckades få De Bruyne utbytt tidigt i andra halvlek. Trots det vann Belgiens landslag med ett mål. De hade fler målchanser men Hazard sumpade dessa genom att inte spela boll med sina lagkamrater. Belgiens landslag har nu gått 13 matcher utan en förlust och har 5 raka vinster bakom sig.

Italien

Italien imponerade inte i mötet mot Österrike under åttondelsfinalen men vann tillslut på övertid. Matchen slutade 2-1 till Italien och det blev den första på 11 matcher som Italien släppte in ett mål. De stora stjärnorna blev ynglingarna Federico Chiesa och Matteo Pessina, som egentligen inte skulle spela med kom in på grund av en skada i laget. Italiens landslag har inte förlorat på sina 31 senaste matcher och har vunnit 12 matcher i rad.

Spelvärde

På pappret ser Italien utan tvekan bäst ut just nu. Men om Belgiens skadade stjärnor deltar i matchen väntar jag mig en belgisk vinst. Lukakus kännedom om italienarna kommer låta han dansa förbi mittbackarna. Svenska bettingsidor har gett fördelaktiga odds till Italien som har 2.37 att vinna. Medan Belgien har fått 3.45 för en vinst.

Odds från olika spelbolag

 

Speltips: Belgien vinner

Både Italien och Belgien ser riktigt vassa ut under fotbolls EM 2021. Men jag räknar med att Belgien kommer att ta sig vidare till semifinalerna med hjälp av Lukaku, Hazar och De Bruyne. Oddsen på Belgien är för bra att gå miste om och därför placerar jag mitt spel på en vinst för Belgien.
Odds har jag tagit från Unibet.

Satsa