Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Belgien–Portugal

Snacka om stjärnspäckad åttondelsfinal med Lukaku, De Bruyne, Hazard, Ronaldo och Jota. Frågan är dock om Portugal ska kunna hota ett Belgien som imponerat såhär långt?
Vid 2.61 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 26.1kr
Fotbolls-EM-2021-belgien-portugal
Belgien–Portugal
juni 27,2021
21:00

Sänds på SVT och SVT Play. Avspark 21:00.

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Har levt upp till förväntningarna

Belgiens landslag har såhär långt levt upp till förväntningarna. Laget vann samtliga tre matcher i gruppspelet mot Ryssland, Danmark och Finland säkert och kontrollerat. Det belgiska laget kryllar av storstjärnor som Kevin De BruyneEden Hazard och kanske framför allt Romelu Lukaku, som gjort tre mål såhär långt.

Tog sig vidare som trea

Portugals landslag har inte spelat lika bra som Belgien i fotbolls-EM. Dock ska sägas att portugiserna hade en betydligt tuffare grupp med Ungern, Tyskland och Frankrike. 3-0 mot Ungern, 2-4 mot Tyskland och 2-2 mot Frankrike innebar att Portugal tog sig vidare som en av de fyra bästa treorna. Men, så har man ju Cristiano Ronaldo, som gjort hela fem mål på tre matcher och därmed leder skytteligan.

Belgien jämnare

Ser man till gruppspelet har Belgien varit betydligt jämnare än Portugal, även om portugiserna givetvis hade en svårare grupp. Dessutom kommer belgarna till den här matchen med två vilodagar mer än Portugal. Det känns helt enkelt som att Belgien med Lukaku och De Bruyne i spetsen kommer att kunna dra isär det portugisiska försvaret på samma sätt som Tyskland gjorde. Samtidigt finns det bra odds med bra spelvärde för belgisk seger under ordinarie tid.

Odds från olika spelbolag, Belgien vs Portugal

Senast uppdaterad: 01/08/2021, 13:24
Decimal
Fraktion
Amerikansk
1
X
2

Tips: Belgien vinner inom ordinarie tid

Belgien kan ha någonting stort på gång i den här turneringen och bör om man spelar som man gjort hittills vinna mot Portugal. Tipset blir därför att Belgien tar hem den här åttondelen.
Bäst odds finns hos Pinnacle om ger 2.61 för belgisk seger.

Satsa