Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds England–Danmark

England står efter fem matcher fortfarande på noll insläppta mål. Dock har Danmark bjudit på ett bländande anfallsspel, men frågan är om det räcker för att få engelsmännen på fall?
Vid 1.72 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 17.2kr
Fotbolls-EM-2021-semifinal-england-Danmark_
England–Danmark
Juli 07,2021
21:00

Sänds på SVT och SVT Play. Avspark 21:00.

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Betway superboost

Hållit nollan i fem matcher

Englands landslag känns kanske som den främsta kandidaten till att ta hem guldet i fotbolls-EM. Nu har laget dessutom fått fart på målskyttet. I kvarten mot Ukraina gjorde England hela fyra mål, varav två kom från lagkaptenen Harry Kane, som gjort tre mål på de två senaste matcherna. När nu Kane också kommit igång med målskyttet är det frågan om det finns något annat lag som kan slå England.

Tio mål på de tre senaste

Danmarks landslag är definitivt ett av de lag i EM som spelat den mest underhållande fotbollen. På de tre senaste matcherna har danskarna gjort tio mål. I kvartsfinalen mot Tjeckien blev det 2-1 efter mål av Thomas Delaney och Kasper Dolberg, som kanske är lagets viktigaste spelare. I semifinalen känns det dock som att samtliga spelare i Danmark måste spela den absoluta toppen av sin förmåga om man ska kunna slå ut England.

England numret större

Danmark har gjort en mycket bra EM-turnering med tanke på den omtumlande starten. Men, nu tar det stopp. England är helt enkelt för bra just nu för att det danska laget ska kunna hota Harry Kane o co. Dessutom kommer England att ha ett helt Wembley i ryggen. Trots att England är ganska stora favoriter är ändå oddsen för engelsk seger, vilket ger bra spelvärde.

Odds från olika spelbolag

 

Tips: England till final

England ser riktigt starka ut och det känns som att det ska mycket till om Danmark ska kunna vinna den här matchen. Tipset blir därför engelsk seger under ordinarie tid.
Bra odds finns hos Nordicbet som ger 1.72 för engelsk seger.

Satsa