Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: England–Skottland – Brittiskt derby

Högintressant brittiskt derby på Wembley mellan England och Skottland. Det engelska laget är klara favoriter och frågan är om Skottland över huvud taget har något att sätta emot?
Vid 4.50 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 45kr
Fotbolls-EM-2021-engand-scotland
England–Skottland
juni 18,2021
21:00

Sänds på SVT och SVT Play. Avspark 21:00.

Finns mer att hämta

England gjorde vad man skulle mot Kroatien i premiären i fotbolls-EM och vann med 1-0 efter mål av Raheem Sterling. Samtidigt känns det som att det engelska landslaget har mer att ge än vad man visade i första matchen. Framför allt lagkaptenen Harry Kane som var ganska blek i matchen mot Kroatien, bortsett från en hyfsat farlig målchans.

Får svårt att ta sig vidare

Skottland inledde med 0-2 mot Tjeckien, en match som mest kommer att bli ihågkommen för Patrick Schicks fantastiska mål från mittlinjen. Även om skottarna inte var chanslösa så kändes ändå Tjeckien som det klart bättre laget. Skottland har nu en ganska tung uppförsbacke om man ska ta sig vidare. Får man inte med sig minst en poäng mot England känns det nästan som att turneringen är över för Skottland.

Kane spräcker nollan

Som sagt, det känns som att England har mer att ge. Och nu måste väl ändå Harry Kane göra mål för nu ställs han mot försvarare från Premier League och skotska ligan. Med andra ord spelartyper som han mött och gjort mål på många gånger. Bara seger för England är inte så mycket att spela, men om vi även slänger in att Harry Kane gör mål så får vi lite bättre spelvärde.

Tips: Kane frälser England

England är igång och då känns det som att det kan lossna ordentligt, även för Harry Kane. Tipset blir därför en wincast hos Casumo där England vinner och Harry Kane gör första målet till ett odds på 4.50.
England vinner och Harry Kane första målgörare till 4.50 hos Casumo.

Satsa