Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds England - Tyskland

Efter en rysare mellan Tyskland och Slovakien stod det klart att Tyskland tagit sig vidare till åttondelsfinalen. Tyskarna kom tvåa i dödes grupp och ska nu ge sig på England. Matchen äger rum 29 juni i Wembley Stadium, London. Se vårt speltips för England mot Tyskland odds.
Vid 2.60 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 26kr
england tyskland odds
England - Tyskland
juni 29,2021
18:00

England vs Tyskland sänds på SVT och SVT Play. Avspark 18:00.

England övertygade mot Tyskland och oddsen att de skall gå vidare till semifinal stärktes ytterligare. England möter Ukraina i Rom den 3 juli.

 

Lagens form

England

England hamnade i en fördelaktig grupp under fotbolls-em, så det var en självklarhet att vi skulle få se dem i åttondelsfinalen. Trots det imponerade inte England under matcherna. Två mål från Raheem Sterling var allt vi fick se från lagets tre första matcher. Å andra sidan har England inte förlorat en enda av sina 9 senaste matcher och har gjort särskilt bra ifrån sig på hemmaplan.

Tyskland

Vi visste att dödens grupp skulle bjuda på svåra speltips. Men tyskarnas prestation var under all kritik. Trots resultaten har tyskarna haft ett kontrollerat tempo och dominerat bollinnehavet. Men hade det inte varit för Leon Goretzkas sena mål hade Ungern skickat ut Tyskarna och gått vidare till åttondelsfinalen.

Spelvärde

Trots att England haft enklare motståndare tror jag att de kommer fortsätta segersviten på hemmaplan. Dessutom har de haft några dagar extra på att vila. Tyskarna har nu några dagar för att tänka över deras strategi och se över prestationen. Därför bettar jag på England odds denna match för en bra chans att vinna pengar.

Odds från olika spelbolag: England – Tyskland

Senast uppdaterad: 01/08/2021, 13:23
Decimal
Fraktion
Amerikansk
1
X
2

 

Speltips: England vinner och under 2.5 mål

Både England och Tyskland bjuder på målshow när man möter tuffa lag. Det bör de göra denna gång med. Men jag tror inte tyskarna har kraft nog att besegra England på hemmaplan.
Därför satsar vi på England odds och vårt speltips blir att de vinner med över 2.5 mål hos Unibet.

Satsa