Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Frankrike – Schweiz

Frankrike, som vann sin grupp, möter Schweiz som kvalificerade till slutspelet som en av de fyra bästa treorna. Denna match blir utan tvekan Schweiz tuffaste hittills vars EM-tåg hänger i Frankrikes händer. Matchen äger rum 28 juni i National Arena, Bukarest. Se vårt speltips för Frankrike mot Schweiz odds.
Vid 1.61 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 16.1kr
frankrike schweiz odds
Frankrike - Schweiz
juni 28,2021
21:00

Frankrike mot Schweiz sänds på SVT och SVT Play. Avspark 21:00.

Lagens form

Frankrike

Frankrikes landslag tippades tidigt som en av de starkaste kandidaterna att nå EM final 2021. Hittills har vi fått se ett starkt lag med stabil prestation. Under de tio senaste matcherna har de inte haft en enda förlust och som det ser ut nu, kommer Schweiz inte att stoppa dem. Kylian Mbappe, som var en het kandidat för EM skytteligan, har haft svårt att hitta formen. Trots det kommer Deschamps sätta han i starten för ett offensivt tryck.

Schweiz

Schweiz lyckades endast vinna en av sina matcher i gruppspelet och det var den sista. Efter oavgjort mot Wales och en 3-0 förlust mot Italien lyckades Schweiz tillslut besegra Turkiet med 3-0. Schweiz landslag har fått lämna EM i åttondelsfinalen de tre senaste gångerna, och vi misstänker att det blir en fjärde gång den 28 juni 2021. Trots starka spelare som Xherdan Shaqiri och Steven Zuber räknas vi inte med en Schweizisk vinst.

Spelvärde

Frankrike har just nu ett odds 1.65 för att vinna matchen under fulltid. Detta är faktiskt väldigt bra med tanke på motståndet och hur lagen ser ut i dagsläget. Tyvärr missar vi Ousmane Dembele som får sitta resten av mästerskapet. Men med Benzema, Mbappe och Griezmann räknas vi med en stark fransk vinst.

Odds från olika spelbolag

Senast uppdaterad: 01/08/2021, 13:23
Decimal
Fraktion
Amerikansk
1
X
2

 

Speltips: Frankrike vinner

Frankrike var sedan tidigt tippade att vinna fotbolls EM 2021, men har inte visat den bästa formen. Trots det har de varit betydligt bättre än Schweiz som för fjärde gången i rad kommer att få lämna under åttondelsfinalerma.
Därför satsar vi på Frankrike odds och vårt speltips blir att de vinner hos Unibet.

Satsa