Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Holland–Tjeckien

Holland gick som på räls genom gruppspelet och vann samtliga tre matcher. I åttondelsfinalen mot Tjeckien kan det mycket väl bli samma visa för tjeckerna ska väl inte ha mycket att sätta emot?
Vid 1.66 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 16.6kr
Fotbolls-EM-2021-holland-tjeckien
Holland–Tjeckien
juni 27,2021
18:00

Sänds på TV4 och C More. Avspark 18:00.

Tjeckien har nog stått för en av detta EM:s största överraskningar när man slog ut Holland i åttondelsfinalen. Tjeckien – Denmark blir en intressant match, kan de överraska igen?

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Vann sin grupp enkelt

Hollands landslag mer eller mindre dansade igenom gruppspelet, vilket också var väntat med tanke på att man hade lätt motstånd i form av Ukraina, Österrike och Nordmakedonien. Samtidigt är Holland det lag i fotbolls-EM som gjort flest mål såhär långt, nämligen åtta stycken. Lite oväntat är det lagkaptenen Giorginio Wijnaldum som är lagets bäste målskytt hittills med tre mål medan Memphis Depay har gjort två mål.

Schick har gjort alla mål

Tjeckien började turneringen bra med 2-0 mot Skottland efter två mål av Patrik Schick, som även gjorde målet i 1-1-matchen mot Kroatien. Därefter blev det 0-1 mot England i sista gruppspelsmatchen, vilket gjorde att Tjeckien tog sig vidare som trea. Dock känns det som att det lär bli svårt för tjeckerna att ta sig förbi åttondelsfinal, framför allt när man möter ett Holland som har vind i seglen.

Holland storfavoriter

Finns det egentligen någonting som talar för Tjeckien i den här matchen? Nej, det känns inte så. Möjligtvis om Patrik Schick har en kanonkväll, men det lär ändå inte räcka för Holland är bättre på de flesta positioner och lär vinna ganska komfortabelt. Trots att Holland är storfavoriter finns det ändå odds med hyfsat bra spelvärde för holländsk seger, bland annat hos Smarkets.

Odds från olika spelbolag

Senast uppdaterad: 01/08/2021, 13:24
Decimal
Fraktion
Amerikansk
1
X
2

Tips: Holland till kvartsfinal

Med en bra offensiv och snabbt passningsspel kommer Holland kunna springa sönder Tjeckien. Tipset blir därför att Holland vinner den här matchen inom ordinarie tid.
Bäst odds finns hos Smarkets som ger 1.66 för holländsk seger.

Satsa