Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Italien–Spanien

Italien har imponerat stort såhär långt i EM. Spanien har hittills bara vunnit en match under ordinarie tid. Frågan är om spanjorerna har någon chans att vinna mot "gli azzurri"?
Vid 2.43 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 24.3kr
Fotbolls-EM-2021 Semifinal Italien Spanien
Italien–Spanien
Juli 06,2021
21:00

Sänds på TV4 och C More. Avspark 21:00.

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Superboost från Betway

Kan ta guld

Italiens landslag har sett väldigt starka ut ända sedan öppningsmatchen i fotbolls-EM mot Turkiet för tre veckor sedan. Tre raka segrar i gruppspelet följdes upp med 2-1 efter förlängning mot Österrike i åttondelen. I kvartsfinalen mot Belgien kändes det som att ”gli azzurri” lade in en extra växel, vilket ledde till seger med 2-1. Med spelare som Federico Insigne och Ciro Immobile med flera känns det som att Italien är en av de främsta guldkandidaterna av kvarvarande lag.

Har inte övertygat

Spaniens landslag har inte direkt övertygat i det här EM-slutspelet. Faktum är att laget hittills bara vunnit en match under ordinarie tid, nämligen sista matchen i gruppspelet mot Slovakien, som slutade 5-0. I slutspelet behövde man förlängning mot Kroatien i åttondelen och straffar mot Schweiz i kvarten för att ta sig vidare. Men, Spanien är ändå i en semifinal och kan trots allt inte helt räknas bort.

Italien för starka för Spanien

Ser man till hela turneringen har Italien sett betydligt bättre ut, på alla plan egentligen. Både bättre i offensiv och i defensiv och det lär fälla avgörandet i den här semifinalen. Samtidigt är det riktigt bra odds med bra spelvärde för italiensk seger inom ordinarie tid.

Odds från olika spelbolag

 

Tips: Italien till final

Italien börjar som sagt mer och mer se ut som ett lag som kan vinna hela EM och då ska Spanien inte vara några större problem att besegra inom 90 minuter. Tipset blir helt enkelt att Italien vinner den här semifinalen.
Bäst odds finns hos Pinnacle som ger 2.52 för italiensk seger.

Satsa