Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Kroatien - Spanien

Spanien lägger siktet på att fortsätta deras förstklassiga prestation som vi fick se i deras senaste match. Kroatien som hamnade i en relativt enkel grupp behöver ha mer än tur för att vinna mot Spanien. Matchen äger rum 28 juni i Parken, Köpenhamn. Se vårt speltips för Kroatien mot Spanien odds.
Vid 2.70 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 27kr
kroatien spanien odds
Kroatien - Spanien
juni 28,2021
18:00

Kroatien mot Spanien sänds på SVT och SVT Play. Avspark 18:00.

Spanien möter Schweiz i kvartsfinal den 2 juli klockan 18:00 efter 5-3 vinst mot Kroatien.

Lagens form

Kroatien

Kroatien fick en mardrömsstart i gruppspelet med en förlust mot England. En första 1-0 förlust mot England för att sedan plocka 1 poäng i matchen mot Tjecken. Men i mötet mot Skottland fick vi se en stark prestation från Ivan Perisic, Nikola Vlasic och Luka Modric – som tog matchen till en 3-1 seger. Kroatiens landslag ser bra ut just och har tidigare spelat riktigt bra mot Spanien, där de vunnit två av de fem senaste matcherna.

Spanien

Även Spanien fick sen seg start på fotbolls EM 2021 med en mållös match mot Sveriges landslag. Men i deras sista gruppspelsmatch fick vi se en fantastik match som slutade med en 5-0 vinst mot Slovakien. Ferran Torres, Aymeric Laporte och Pablo Sarabia nätade och gjorde att matchen slutade med hittills störst vinstmarginal under EM 2021. Spaniens landslag har inte förlorat på sina tio senaste matcher och kommer med största sannolikhet att lägga till en vinst till den 28 juni.

Spelvärde

Luis Enrique kommer med största sannolikhet att ge Sarabia en offensiv roll i starten för att tillsammans med Morata och Moreno lägga ett hårt tryck från början. Zlatko Dalic kommer möta trycket med hjälp av Vlasic och Modric, för att förmodligen under andra halvlek sätta in Perisic. Vi kan därför räkna med en målrik match men som kommer sluta som spansk vinst. Mitt spel blir därför att Spanien vinner och att det blir över 2.5 mål. Till ett odds på 2.70 kan detta ge en bra vinstchans och vinstsumma!

Odds från olika spelbolag

Senast uppdaterad: 01/08/2021, 13:24
Decimal
Fraktion
Amerikansk
1
X
2

 

Speltips: Spanien vinner och över 2.5 mål

Både Spanien och Kroatien har två målrika matcher bakom sig och denna trend lär fortsätta. Men i fulltid kommer vi att se Spanien som vinnare och därmed fortsätter resan mot EM final 2021.
Därför satsar vi på Spanien odds och vårt speltips blir att de vinner med över 2.5 mål hos Unibet.

Satsa