Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Portugal–Frankrike

Repris på EM-finalen från 2016 mellan Portugal och Frankrike. För Portugal räcker en poäng för avancemang, men samtidigt är Frankrike ute efter tre poäng och för att säkra gruppsegern.
Vid 2.36 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 23.6kr
Fotbolls-EM-2021-frankrike-portugal
Portugal–Frankrike
juni 23,2021
21:00

Sänds på SVT och SVT Play. Avspark 21:00.

Heta spelmarknader:

Behöver minst en poäng

Portugals landslag har såhär långt i fotbolls-EM inte direkt imponerat. Mot Ungern satt tre poäng väldigt långt inne och mot Tyskland blev laget mer eller mindre överkörda då tyskarna vann med 4-2. Dock räcker det med oavgjort mot Frankrike för att Portugal ska gå vidare som minst grupptrea. Men, att ta poäng mot fransmännen kan bli tufft.

Behöver bli mer effektiva

Frankrikes landslag leder förvisso grupp F med en omgång kvar och är redan klara för slutspel. Men, Didier Deschamps mannar vill nog gärna vinna gruppen för skulle man komma tvåa eller trea finns risken att man får möta England, Belgien eller Holland i åttondelen. Samtidigt behöver Frankrike bli vassare framåt. Bara ett eget mål framåt såhär långt är knappt godkänt.

Frankrike lite vassare

Tittar man på hur de båda lagen spelat hittills känns det ändå som att Frankrike är lite vassare. Dessutom har Portugals försvarsspel en del brister, vilket vi såg mot Tyskland. Något som GriezmannBenzema och Mbappé kommer att kunna utnyttja. Släpper man in fyra mål mot Tyskland kommer man få stora problem mot fransmännen. Samtidigt är det också bra odds på fransk seger, vilket ger bra spelvärde.

Odds från olika spelbolag

Senast uppdaterad: 01/08/2021, 13:24
Decimal
Fraktion
Amerikansk
1
X
2

 

Tips: Frankrike vinner gruppen

Frankrike har en otroligt vass trupp och det bör få utslag mot Portugal, som stundtals ett lite svajiga ut. Tipset blir därför att Frankrike vinner och därmed också vinner grupp F.
Bäst odds hittar vi hos Smarkets som ger 2.36 i odds för fransk seger.

Satsa