Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Schweiz - Spanien

Schweiz kom in i slutspelet som en av de fyra bästa treorna, men chockerade världen när de skickade hem det franska landslaget. Nu ska schweizarna ta sig an spanjorerna i kvartsfinalen. Kommer de kunna slå ut de med? Matchen äger rum 2 juli i Sankt Petersburg stadion, Sankt Petersburg. Se vårt speltips för Schweiz mot Spanien odds.
Vid 1.74 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 17.4kr
schweiz spanien odds
Schweiz - Spanien
Juli 02,2021
18:00

Spanien mot Schweiz sänds på TV 4. Avspark 18:00.

Spanien – Italien i semifinal efter en tuff match för Spanien mot Belgien.

Lagens form

Schweiz

Schweiz kommer in i mötet mot Spanien efter att ha chockat hela fotbollsvärlden. Trots en vinst mot Frankrike såg det på pappret väldigt undermåligt ut. Med hälften så många skott och 45% bollinnehav borde det sett annorlunda ut. Men tack vare två mål från Haris Seferovic och ett mål från Mario Gavranovic tog Schweiz hem det efter straffar. Men om Vladimir Petkovic kommer kunna ta Schweiz landslag till en vinst är väldigt osäkert. Men som vi vet nu, vad som helst kan hända.

Spanien

Spanjorerna hade en stark ledning mot Kroatiens landslag fram till två sena mål från Mislav Orsic och Mario Pasalic. Men Spaniens starka anfallare Morata och Oyarzabal lyckades näta i övertid och skickade tillslut ut Kroatien ur EM. Ingenting tyder på att Spaniens landslag inte skulle klara av Schweiz, däremot har spanjorerna släppt in en hel del mål. Men med vassa anfallare i topp kan vi räkna med fler mål från Spanien.

Spelvärde

Spanien har i skrivande stund odds på 1.70 att vinna matchen, vilket är relativt schyssta odds. Däremot är det 2.00 i odds för att båda lagen gör mål, vilket är riktigt bra. Båda lagen har gjort mål i sina senaste matcher, och båda har släppt in flertalet mål. Ett kombinationsspel med Spanien som vinnare och att båda lagen gör mål ger oss ett odds på 3.95 och en bra potentiell vinst!

Odds från olika spelbolag

 

Speltips: Spanien vinner och båda gör mål

Att Schweiz skulle skicka hem Frankrike trodde ingen, men Mbappé som blev syndabock har gjort dåligt ifrån sig under fotbolls EM 2021. Spanien bör ta hem detta och skicka ut schweizarna, men inte utan att först släppa in ett mål.
Därför satsar vi på Frankrike odds och vårt speltips blir att de vinner hos Unibet.

Satsa