Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Slovakien–Spanien

Spanien måste vinna sista gruppspelsmatchen för att vara säkra på avancemang. Men, Slovakien har sett bra ut såhär långt och kan bli en svår nöt att knäcka för spanjorerna.
Vid 2.19 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 21.9kr
Fotbolls-EM-2021-Danmark-Finland_4
Slovakien–Spanien
juni 23,2021
18:00

Sänds på TV4 och C More. Avspark 18:00.

Heta spelmarknader:

Oavgjort bör räcka för slutspel

Slovakiens landslag stod för en stor skräll när man i premiären i fotbolls-EM slog Polen med 2-1. I fredags blev det dock förlust mot Sverige med 1-0. Men, Slovakien ligger inför sista omgången i gruppspelet tvåa i grupp E, en poäng före Spanien och två poäng före Polen. Oavgjort mot Spanien och laget är sämst trea på fyra poäng, vilket bör räcka för slutspel.

Seger näst intill ett måste

Bara två poäng efter två matcher var nog knappast vad Spaniens landslag hade räknat med. Men, seger mot Slovakien och Spanien är sämst tvåa i grupp E. Samtidigt kan oavgjort innebära att det spanska laget missar slutspel. Normalt sett ska dock Spanien vara betydligt bättre än Slovakien, men det krävs högre effektivitet framför mål än vad som var fallet mot Polen.

All press på Spanien

I den här matchen ligger all press på Spanien, ett utgångsläge som kan passa Slovakien. Dessutom ska vi komma ihåg att slovakerna faktiskt bara släppt in ett spelmål på 180 minuter. Och med tanke på Spaniens ineffektivitet såhär långt känns det knappast som att det kommer att bli någon målfest. Jag skulle bli förvånad om det blir mer än två mål i den här matchen.

Odds från olika spelbolag

Senast uppdaterad: 01/08/2021, 13:24
Decimal
Fraktion
Amerikansk
1
X
2

 

Tips: Målsnålt

Spanien har bara gjort ett mål på 180 minuter och Slovakien lär nog få svårt att få hål på spanjorerna. TIpset blir därför att det blir under 2.5 mål, det vill säga max två mål i matchen.
Bäst odds hittar vi hos Betsson som ger 2.19 i odds för under 2.5 mål.

Satsa