Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Raheem Sterling & Harry Kane

Raheem Sterling och Harry Kane har lett England hela vägen till semifinal. Hur kommer att gå för de engelska storstjärnorna i resten av turneringen? Blir Kane skyttekung? Och blir Sterling turneringens bäste spelare?
Vid 4.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 40kr
Footballs-EM
Special odds Raheem Sterling och Harry Kane
Juli 11,2021
21:00

England har såhär långt varit ett av de bästa lagen i fotbolls-EM. Laget vann grupp D och slog ut Tyskland i åttondelen, där både Raheem Sterling och Harry Kane gjorde mål. Kane gjorde även två mål i kvarten mot Ukraina. De bägge måste fortsätta leverera om det ska räcka hela vägen till guld för England.

Raheem Sterling

Raheem Sterling har varit Englands kanske bäste spelare i EM. Dessutom har han gjort tre mål. Dock lär det med en match kvar bli svårt att komma ikapp Tjeckiens Patrik Schick och Cristiano Ronaldo som i dagsläget leder skytteligan på fem mål. Dock känns det som att Raheem Sterling har mycket bra chanser att bli vald till turneringens bäste spelare då han både i gruppspelet och slutspelet varit helt strålande och den kanske främsta anledningen till att England nu är i final.

Harry Kane

Harry Kane spräckte till slut sin nolla i målprotokollet med sitt avgörande 2-0-mål mot Tyskland. Och när den engelske lagkaptenen väl fått smak på mål brukar det komma fler, vilket det även gjorde mot Ukraina där Kane gjorde två mål ytterligare. I semifinalen mot Danmark blev det ytterligare ett mål, vilket innebär att han nu bara är ett mål bakom Cristiano Ronaldo och Patrik Schick som leder skytteligan med fem gjorda mål. Att Kane även gör mål i finalen känns långtifrån omöjligt.

Tips: Kane vinner skytteligan

Raheem Sterling har imponerat stort och är en av de hetaste kandidaterna till att bli vald till turneringens bäste spelare. Unibet ger 2.50 för Raheem Sterling som turneringens bäste spelare.
Harry Kane har nu gjort fyra mål och har därmed bara ett mål kvar innan han är ikapp Cristiano Ronaldo och Patrik Schick. Unibet ger 4.25 i odds för Harry Kane som skytteligavinnare.

Satsa