Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Sverige - Polen

Sverige avslutar gruppspelet mot Polen i Sankt Petersburg. Det svenska laget har sett bra ut hittills, men frågan är om det räcker för att besegra Polen och Robert Lewandowski?
Vid 2.80 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 28kr
Fotbolls-EM-2021-sverige-polen
Sverige–Polen
juni 23,2021
18:00

Sänds på TV4 och C More. Avspark 18:00.

Heta spelmarknader:

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar

Har allt i egna händer

Sveriges landslag gjorde en mycket stark defensiv insats i premiären i fotbolls-EM mot Spanien, som följdes upp med en seger mot Slovakien. Fyra poäng efter två matcher innebär ledning i grupp E, vilket gör att Sverige har allt i egna händer inför matchen mot Polen. Sedan har blågult en riktig stjärnforward i Alexander Isak som kommer att bli svårstoppad för det polska försvaret. Lägg därtill spelare som Dejan KulusevskiEmil Forsberg och Marcus Berg.

Svag insats mot Slovakien

Polens landslag fick något av en mardrömsstart när man förlorade den första gruppspelsmatchen mot Slovakien med 2-1. Men, mot Spanien såg laget betydligt bättre ut och fick också med sig en poäng från Sevilla efter mål av Robert Lewandowski. Dock krävs det seger mot Sverige om Polen ska ha någon chans att gå vidare.

Sverige knappa favoriter

Med insatsen mot Spanien visade Sverige att man kan mäta sig med de allra bästa. Samtidigt höll det offensiva spelet i andra halvlek mot Slovakien hög klass. Detta gör att blågult är knappa favoriter mot Polen, som haft svårt att lyckas i de senaste stora mästerskapen. Dessutom är oddset för svensk seger ganska bra, vilket gör att spel på Sverige också ger ett bra spelvärde. Sedan så har det svenska laget de senaste åren visat att man är bäst när det gäller.

Det blev en nagelbitare till slut men nu är spelar Sverige mot Ukraina i 16-delsfinal.

Odds från olika spelbolag

Senast uppdaterad: 01/08/2021, 13:24
Decimal
Fraktion
Amerikansk
1
X
2

 

Tips: Blågul gruppseger

I avgörande matcher är Sverige bra och med ett odds på 2.75 för svensk seger känns det som ett givet spel. Tipset blir därför att Sverige vinner mot Polen och även vinner grupp E.
Bäst odds hittar vi hos Betsson som ger 2.75 för att Sverige vinner.

Satsa