Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Sverige–Ukraina

Blågult har en bra chans att ta sig vidare till en kvartsfinal efter gruppsegern. Men, Ukraina är ett lag som är lite lurigt och som inte ska underskattas. Dock har Sverige ett anfall som kan leverera mål.
Vid 2.48 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 24.8kr
Fotbolls-EM-2021-sverige-ukraina
Sverige–Ukraina
juni 29,2021
21:00

Sänds på TV4 och C More. Avspark 21:00.

Specialerbjudande – Betway ger högre odds

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Gruppseger igen

Sveriges landslag har gjort det igen. Vunnit sin grupp i ett stort mästerskap. Nu känns det som att det kan bära långt för blågult i fotbolls-EM. Framför allt eftersom man nu möter Ukraina i åttondelen, vilket känns som ett klart överkomligt motstånd. Samtidigt har Sverige en av turneringen bäste spelare i Emil Forsberg som gjort totalt tre mål hittills.

Tog sig vidare med nöd och näppe

Ukraina tog sig vidare som fjärde bästa grupptrea på bättre målskillnad med ett måls marginal. Laget tog endast tre poäng i gruppspelet efter seger mot Nordmakedonien och förlust mot Holland och Österrike. Dock ska Ukraina inte underskattas. För man har flera spelare som är individuellt skickliga, inte minst West Ham-anfallaren Andrij Jarmolenko.

Kommer bli många svenska målchanser

Ser man till alla tre matcher i gruppspelet har Sverige varit klart bättre än Ukraina. Framför allt har det svenska laget bara släppt in två mål mot Ukrainas fem. Det känns som att Sverige med Alexander IsakDejan Kuluesvski och givetvis Emil Forsberg kommer kunna få många lägen till mål mot Ukraina. Gör Sverige ett par mål känns det också som att lär bli svensk seger. Samtidigt är det också bra odds med bra spelvärde för svensk vinst.

Odds från olika spelbolag: Sverige vs Ukraina

Senast uppdaterad: 01/08/2021, 13:23
Decimal
Fraktion
Amerikansk
1
X
2

 

Tips: Svensk seger

Gör man tre mål mot Polen ska man kunna göra minst ett par mot Ukraina, framför allt med Emil Forsberg med flera i laget. Tipset blir därför att Sverige vinner den här matchen.
Bäst odds finns hos Campobet som ger 2.43 för svensk seger.

Satsa