Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Tjeckien–Danmark

Tjeckien och Danmark har bägge stigande formkurvor som kan ha något stort på gång. Både lagen imponerade i åttondelen, men frågan är vem som vinner den här kvarten i Baku?
Vid 2.51 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 25.1kr
Fotbolls-EM-2021-Danmark-tjecken
Tjeckien–Danmark
Juli 03,2021
18:00

Sänds på SVT och SVT Play. Avspark 18:00.

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Vann sin grupp enkelt

Tjeckien är ett av de lag i fotbolls-EM som överraskat allra mest såhär långt, framför allt i åttondelen där man mycket överraskande slog ut Holland med 2-0. Sedan så har man ju också Patrik Schick som med sina fyra mål bara ligger ett mål bakom Cristiano Ronaldo i skytteligan. Fortsätter den tjeckiska formkurvan att stiga kan det bära långt, mycket långt.

Åtta mål på de två senaste matcherna

Efter två inledande förluster vann Danmarks landslag sista gruppspelsmatchen mot Ryssland med 4-1 och gick vidare som tvåa från grupp B. I åttondelsfinalen imponerade Danmark ännu mer när man slog Wales med 4-0 efter bland annat två mål av Yussuf Poulsens ersättare Kasper Dolberg. Förutom de två har Danmark ett antal spelare som varit väldigt bra, inte minst vänsteryttern Joakim Mæhle. Precis som hos Tjeckien är den danska formkurvan stigande.

Blir jämnt

Den här matchen har potential att bli en riktigt bra fotbollsmatch. På pappret är kanske Danmark favoriter, men Tjeckien har ett lag som är riktigt bra och som bara blir bättre och bättre hela tiden. Tjeckerna har gått långt i ett antal EM-turneringar genom åren och nu känns det som att det är dags igen. Oddset för att Tjeckien går vidare ger dessutom väldigt bra spelvärde.

Så gick det

Danmark körde över Tjeckien i första halvlek men andra blev desto jämnare men ”De röde” tog hem matchen till slut. Det betyder Danmark – England i Semifinal.

 

Tips: Tjeckien till semifinal

Små marginaler kommer att avgöra den här matchen. Men, i slutändan känns det ändå som att Tjeckien med en bättre defensiv och bra kontringar kommer att vinna det här. Tipset blir därför att Tjeckien går vidare.
Bäst odds finns hos Pinnacle som ger 2.51 för att Tjeckien går vidare.

Satsa