Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Tjeckien–England

Gruppfinal i grupp D mellan Tjeckien och England. För det engelska laget behövs tre poäng för gruppseger, men frågan är om man klarar det mot ett Tjeckien fyllda av självförtroende?
Vid 2.70 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 27kr
Fotbolls-EM-2021-Tjeckien-England
Tjeckien–England
juni 22,2021
21:00

Sänds på TV4 och C More. Avspark 21:00.

Heta spelmarknader:

Oavgjort räcker för gruppseger

Tjeckien har såhär långt gjort en gedigen insats i fotbolls-EM. 2-0 mot Skottland i premiären efter två mål av Patrik Schick. Därefter gjorde laget ytterligare en bra match när man spelade 1-1 mot Kroatien. Detta gör att Tjeckien leder grupp D i dagsläget och att ett oavgjort resultat mot England innebär att tjeckerna blir gruppsegrare.

Bara gjort ett mål

Englands landslag hade nog gärna stått på sex poäng inför sista gruppspelsmatchen, men efter 1-0 mot Kroatien och 0-0 mot Skottland är man bara tvåa. Sedan har också England varit förvånansvärt ineffektiva. Bara ett mål på 180 minuter är förstås alldeles för lite. Framför allt med tanke på att man har spelare som Harry KaneMarcus Rashford och Raheem Sterling med flera i laget.

Vill man vinna gruppen?

Det intressanta med avslutningen i grupp D är att det faktiskt kan vara bättre att komma tvåa än etta eftersom man då troligtvis får lättare motstånd i åttondelen. Dock är det oerhört svårt att spela på resultatet. Snarare känns det som att det kan bli ganska svårt för England att vinna den här matchen, för Tjeckien lär vara fyllda av självförtroende efter de två första matcherna. Dessutom är det bra spelvärde på dubbelchans 1X, det vill säga seger för Tjeckien eller oavgjort.

Odds från olika spelbolag

Senast uppdaterad: 01/08/2021, 13:24
Decimal
Fraktion
Amerikansk
1
X
2

 

Tips: Tjeckisk gruppseger

Som sagt Tjeckien med Peter Schick i spetsen har varit bra såhär långt och därför känns det ganska logiskt att de får med sig minst en poäng från den här matchen, tipset blir med andra ord 1X, det vill säga seger för Tjeckien eller oavgjort.
Bäst odds hittar vi hos Nordicbet som ger 2.70 i odds för 1X.

Satsa