Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Gruppspels-trippel!

Sveriges matcher i EM 2021 är runt hörnet och vi har tre spännande matchdagar att se fram emot. Vi tar oss an de tidigare mästarna Spanien i första matchen. Därefter väntas ett möte mot Slovakien som deltog i EM 2016 för första gången i landets historia. Sista matchdagen blir mot Polen, som ännu inte vunnit en enda EM-match. Läs vår analys för speltips och odds för Sveriges första matcher i EM 2021.
Vid 6,84 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 60kr
Fotbolls-EM-2021-sverige-fotbolls-em
EM 2021 Trippel
juni 23,2021
17:00

Stream för EM 2021 visas på TV4 och C More.

Trippelspel på Sveriges tre första matcher:

 • EM 2021 Trippel Spanien vs Sverige: Spanien vinner och båda lagen gör inte mål
  Sverige vs Slovakien: Båda lagen gör inte mål
  Sverige vs Polen: Under totalt 2.5 mål
  BETTA
  För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Registrera hos ett nytt spelbolag för att ta del av en oddsbonus som välkomstbonus. Med dessa kan du öka din potentiella utbetalning!

Spelbolag med bra odds

Matcher

Spanien vs Sverige

Senaste gången Sverige vann en match mot det spanska landslaget var under EM-kvalet 2006. Mycket har hänt i båda lagen sedan dess, men Spanien har fortfarande ett starkare lag både spelarmässigt och formmässigt. Sverige har haft tufft att näta under sina senaste matcher och det kommer att bli tufft för dem att göra så mot Spanien. Och trots att Ramos inte deltar i Spaniens trupp har vi starka spelare som Morata, Torres och Moreno som kommer lyckas näta mot Sverige.

Därför blir vårt första spel i trippeln att Spanien vinner och att båda lagen inte gör mål. Ett komplett speltips med odds för Sverige vs Spanien kommer snart. Odds har vi tagit från Bet365!

Sverige vs Slovakien

Sverige och Slovakien har aldrig tidigare möts i turneringar, endast under träningslandskamper och ett VM-kval. Under de tre tidigare vänskapsmatcherna har Sverige vunnit två av dem, och Slovakien har endast lyckats få in ett mål. Slovakiens bästa chans är att Boženík lyckas näta, men sannolikheten är låg för det. Vi ryggar Sverige på att näta, men att Slovakien blir utan mål.

Därför blir vårt andra spel i trippeln att båda lagen inte gör mål. Ett komplett speltips med odds för Sverige vs Slovakien kommer snart.

Sverige vs Polen

Varken Sverige eller Polen är kända för målfyllda matcher. Och även fast båda lagen inte har mötts sedan 2004, var det långt bak i tiden som Polen lyckades klå Sverige. Det var under VM 74 som Polen lyckades vinna med 1–0. Polen som ännu inte vunnit en enda match i fotbolls EM, förlitar sig hårt på Lewandowski för att kunna ta sig från gruppspelet. Sannolikheten för det är låg. Att Sverige ska lyckas utklassa Polen är också ganska osannolikt då Polen har relativt starka backar.

Därför blir vårt tredje och sista spel i trippeln att det blir under totalt 2.5 mål. Ett komplett speltips med odds från svenska bettingsidor för Sverige vs Polen kommer snart.

Tips: Sveriges tre första EM-matcher

Sverige har alltid haft otur när det gäller lottningen till EM- och VM-grupper. Denna gång har vi relativt schyssta chanser att lycka ta oss vidare från gruppspelet. Denna trippel har vi tagit fram för Sveriges första matcher mot Spanien, Slovakien och Polen:

 • Spanien vs Sverige: Spanien vinner och båda lagen gör inte mål
 • Sverige vs Slovakien: Båda lagen gör inte mål
 • Sverige vs Polen: Under totalt 2.5 mål


Odds har vi tagit från Bet365.

Satsa