Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Ukraina–England

England blir bara bättre och bättre och nu möter man Ukraina, som slog ut Sverige, i kvartsfinal. Men, det känns väl knappast som att Ukraina kan rå på England, eller?
Vid 1.47 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 14.7kr
Fotbolls-EM-2021-ukraina-england
Ukraina–England
Juli 03,2021
21:00

Sänds på TV4 och C More. Avspark 21:00.

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Har haft flyt i turneringen

Ukraina har haft en hel del flyt på vägen till den här kvartsfinalen i fotbolls-EM. Laget tog sig vidare som sista grupptrea efter endast en seger i gruppspelet. I åttondelen mot Sverige räddades man ett par gången av både ribba och stolpe och i förlängningen avgjorde laget i 121:e minuten och vann med 2-1. Men, Ukraina har ändå åtminstone ett par riktigt vassa spelare som Andriy Yarmolenko och Oleksandr Zinchenko, som gjorde ett av målen mot Sverige.

Noll insläppta mål

Englands landslag har verkligen levt upp till förväntningarna i den här turneringen. Framför allt har defensiven imponerat enormt. Inte ett enda insläppt mål på fyra matcher säger det mesta. I åttondelen mot Tyskland kom även offensiven igång på allvar med mål från Raheem Sterling och Harry Kane. Att Kane har gjort sitt första mål är viktigt för England. Nu känns England väldigt svårstoppade.

England storfavoriter

England är förstås storfavoriter inför den här matchen och det ska mycket till om det engelska laget inte ska gå till semifinal. Framför allt efter insatsen mot Tyskland där man kontrollerade matchen och till slut gjorde två mål. Att Ukraina ska kunna hota England känns näst intill osannolikt. För England är ett par nummer bättre än Sverige. Så särskilt mycket spelvärde för engelsk seger är det inte så därför säger vi att England även håller nollan.

Odds från olika spelbolag

 

Tips: England till semifinal

England har inte släppt in något mål såhär långt och med det försvarsspel man har lär det bli ännu en nolla mot Ukraina. Och så lär väl Sterling göra ett mål till. Därför blir tipset att England vinner utan insläppt mål.
Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 2.18 för att England vinner och håller nollan.

Satsa