Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Odds Wales–Danmark

Första åttondelsfinalen i EM. Danskarna har efter segern mot Ryssland i sista gruppspelsmatchen fått ett rejält självförtroende. Frågan är hur Wales ska kunna stoppa kunna stoppa de rödvita?
Vid 1.92 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 19.2kr
Fotbolls-EM-2021-Danmark-wales
Wales–Danmark
juni 26,2021
18:00

Sänds på SVT och SVT Play. Avspark 21:00.

Heta spelmarknader:

Har inte imponerat

Wales har såhär långt i fotbolls-EM gjort det man förväntade sig av de, nämligen att ta sig vidare till åttondelsfinal. Men, frågan är om det blir så mycket mer för walesarna har inte imponerat. 1-1 mot Schweiz, 2-1 mot Turkiet och 0-1 mot Italien är facit hittills. Även om Gareth Bale lyfter sig till oanade höjder känns det knappast som att Wales kommer att upprepa EM-succén från 2016 när man gick till semifinal.

Stigande formkurva

Danmarks landslag har haft ett minst sagt omtumlande EM. Christian Eriksens hjärtstopp mot Finland, där det blev förlust med 1-0. Därefter ytterligare en förlust mot Belgien. Men, mot Ryssland var danskarna omutliga och vann med 4-1 i en match som beskrivs som den största sedan EM-finalen mot Tyskland 1992. Danmarks formkurva är stigande och självförtroendet är på topp.

Danmark starka

Danmark såg oerhört starka ut mot Ryssland och faktum är att Wales inte känns särskilt mycket bättre. Visst, man har Gareth Bale och Aaron Ramsey, men det känns inte som att det kommer räcka mot Yussuf Poulsen, Mikkel Damsgaard och Martin Braithwaite. Danmark bör med sin fina offensiv kunna bräcka Wales över 90 minuter. Dessutom är oddset för dansk seger hyfsat bra hos flera bettingsajter, vilket också innebär ganska bra spelvärde.

Odds från olika spelbolag

Senast uppdaterad: 01/08/2021, 13:24
Decimal
Fraktion
Amerikansk
1
X
2

 

Tips: Danmark till kvartsfinal

Wales är långtifrån det lag man var i EM 2016 medan Danmark börjar se ut som ett lag för åtminstone en semifinal. Tipset blir därför dansk seger inom ordinarie tid.
Bäst odds finns hos Smarkets som ger 1.92 i odds för dansk seger.

Satsa