En dyster svensk hockeysorti

Tre kronor gjorde verkligen ridå ner när man lämnade den svenskarrangerade hockeyturneringen Oddset hockey games igår eftermiddag. Det finländska motståndet blev en övermäktig uppgift och slutsiffrorna skrevs till dystra 2-5.
Djurgårdens IF – MIF Redhawks
Januari 01,1970
19:00

I och med förlusten satte Tre kronor punkt för en miserabelt genomförd turnering sett till poängskörd, målproduktion och försvarsspel. Det svenska laget vann inte en enda match och målskillnaden skrevs till slut minus åtta.

Med tanke på Sveriges inledande två matcher kom det kanske inte som någon stor förvåning att Finland skulle vara det bättre laget, men likväl syntes det på förbundskapten Per Mårts att besvikelsen var stor. De enda svenskarna som förmodligen gladde sig åt Sveriges misslyckande var de som spelat finsk seger till det fina oddset 2.45.

Nu var Sveriges trupp inte den ordinarie som till fullo kommer att representera Sverige i det kommande VM-slutspelet, men många av spelarna i Oddset hockey games kommer förmodligen att finnas med även då. Som supporter önskar man dock att Mårts riktigt tänker efter hur mycket man törs chansa den gången. VM får inte bli en träningsturnering som denna, där nya spelare ska matchas in för framtida segrar. Nej, då behöver Sverige mer fart, mer rutin och framför allt mycket mer muskler på isen!

Det sista tror jag dock att Mårts har uppmärksammat då han gav en hint om det i intervjun direkt efter matchen!

Dagens speltips:

Sport: Ishockey
Match/Event: Djurgårdens IF – MIF Redhawks
Härkomst: Hockeyallsvenskan
Spel: Djurgården vinner matchen
Odds: 1.62
Spelsajt: Betsafe.com
Spelstopp: 19.00

Djurgården vinner matchen

Satsa