Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

En historisk bandyfinal

Så blev det då Sandviken som gör Hammarby (Bajen) sällskap i finalen i svensk bandy. Detta sedan Sandviken mot oddset och förväntningarna vann mot Villa Lidköping med klara siffror. Finalen kommer att spelas i eftermiddag på Friends Arena i Stockholm och det är detta som gör finalen historisk och unik i sitt slag. Detta sedan finalen spelats på Studenternas i Uppsala de senaste två decennierna.

Matchen beräknas bli en folkfest utan motstycke i svensk bandyhistoria. Framför allt med tanke på den stora inramningen, kapaciteten för stadion finalen spelas på, samt det faktum att matchen spelas inomhus. Friends Arena har nämligen ett skjutbart tak (och gör också att inomhustemperaturen beräknas stiga till minst 15 grader).

Favorit till seger är enligt oddssättningen från flera spelbolag Hammarby och kanske är man det med all rätt även sett till säsongens spel? Sandvikens förmåga ska dock inte underskattas då det är tydligt att det finns rejält med kvalité i laget. Det är ju inte vilket lag som helst som klarar av att vinna en sjunde och avgörande semifinalmatch på bortaplan! Oavsett vilka som vinner lär matchen garanterat leverera underhållning av hög klass!

Dagens speltips:

Motivering: Hammarby kommer att få ett otroligt stöd i Stockholm och enbart fansens uppbackning utanför stadion bör kunna tända till laget lite extra. Väljer att tro på att Bajen levererar nu när det gäller som mest och att man gör det med minst två måls marginal.
Sport: Bandy
Härkomst: SM-final
Match/Event: Hammarby – Sandviken (SAIK)
Spel: Hammarby vinner med -1 mål i handicap
Odds: 2.22
Spelsajt: Unibet.com
Spelstopp: 15.30

Hammarby vinner med -1 mål i handicap

Satsa