Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

En svensk upprepning?

För tre dagar sedan lyckades Sverige med att besegra Polen i det första av två täta möten i kvalet till handbolls EM. Siffrorna blev då 28-21 efter en gedigen svensk insats och ett lag hänfört av en magnifik Kim Andersson.

Ikväll är det dags för det andra mötet lagen emellan. Nu spelas matchen i Polen och förutsättningarna för att det svenska laget ska ta sig till EM är riktigt goda. Så goda så att man faktiskt har råd att till och med förlora matchen ikväll! Då Sverige vann den förra matchen seglade man upp som gruppetta i kvalgrupp 5 och då de två bästa lagen från varje grupp går vidare har Sverige det här i egna händer och en fin poängskörd att luta sig tillbaka på. Om inte Polen drar fram något särskilt utstuderat ess i rockärmen ska Sverige kunna klara av att upprepa sitt spel och återigen ta en seger. Även om Kim Andersson lyckas bli helt spelklar eller inte fanns det flera spelare som verkligen klev fram när det behövdes som mest och det visar på stark lagmoral. En svensk seger känns högst trolig!

En svensk seger känns högst trolig!

Satsa