Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

England – Sverige odds (6/7/19 17:00) - Tar Sverige medalj?

Efter en tuff semifinal mot Holland som dessutom gick till förlängning räckte det inte hela vägen till final för Sverige. Holland vann med 1-0 och nu väntar en match om bronset mot England för svensk del.
england vs sweden
England vs Sverige
Juli 06,2019
17:00

England har gjort ett mycket bra mästerskap, trots att det inte räckte hela vägen till final. Fram till och med semifinalen mot USA hade England vunnit fem av fem matcher och bara släppt in ett mål. Dessutom har lagets anfallare Ellen White chans att bli skyttedrottning då hon i dagsläget delar ledningen i skytteligan på sex mål tillsammans med USA:s Alex Morgan.

Det blev ingen final för Sverige, men det svenska laget ska ändå vara mycket nöjda med sin insats i det här mästerskapet, så semifinal var långt över förväntan. Dock kan Sverige tvingas klara sig utan sin kanske bästa spelare, Kosovare Asllani, i bronsmatchen, som ådrog sig en huvudskada i semifinalen mot Holland.

Bronsmatcher är alltid svårtippade då mycket handlar om dagsform och motivation. Dock ska sägas att England har en viss fördel inför den här matchen då laget har en extra vilodag och dessutom inte tvingades spela förlängning i sin semifinal. Dock så har Sverige förr slagit ur underläge och kan mycket väl överraska igen. Oavsett så lär bägge lagen vara sugna på bronsmedaljerna och därför blir tipset att båda lagen gör mål. Bäst odds finns hos Betway som har ett odds på 1.72 för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: England–Sverige

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer, bronsmatch

 

Tips: Båda lagen gör mål Odds: 1.72 Spelsajt: Betway Spelstopp: Lördag 6 juli 17:00

Satsa