Ett motiverat arsenal 28-04-13

Under veckan som gått stod det klart att Manchester United återigen kan titulera sig ligamästare i Engelska Premier League. Man tog hem segern trots att det fortfarande är omgångar kvar att spela och det gör i sin tur att det nu är svårt att sia om Uniteds ambition och motivation inför de kvarvarande matcherna.

Klockan 17.00 ikväll kommer vi säkerligen att komma en aning närmare svaret då United reser till Emirates för att möta Arsenal. Om motivation är ett frågetecken för Sir Alex mannar, råder det inga tvivel om gott om det hos hemmalaget. Arsenal behöver nämligen ta alla tänkbara poäng som det är kvar att spela om för att inte förlora sin Champions League-plats.

Arsenal kommer till matchen med nästan samma trupp tillgodo som man visade upp i förra matchen mot Fulham. Den stora skillnaden är dock att man kommer att få klara sig utan Giroud då han är avstängd. United förväntas lufta flera spelare och vi kan nog räkna med att Sir Alex ger speltid åt spelare som Javier Hernandez och Kagawa.

Arsenal – United är utan vidare konkurrens söndagens största fotbollsmatch och det kommer garanterat bli en spännande tillställning. Matchen sänds på Visat Fotboll och i Viaplay.

Matchen sänds på Visat Fotboll och i Viaplay.

Satsa