Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Europa League: Granada–Manchester U 8/4 - Lindelöf drar på sig kort

Manchester United och Victor Lindelöf möter Granada i kvartsfinalen i Europa League och är givetvis storfavoriter. Frågan är dock om lagets svenske mittback återigen ska få ett kort?
Vid 6.50 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 65kr
Liverpool Manchester United
Granada–Manchester United
April 08,2021
21:00

Photocredits: Getty Images

Sänds i Kanal 9 och på Discovery+. Avspark 20:45.

Favoriter

Manchester United gjorde en tämligen svag insats i Champions League-gruppspelet i höstas när man inte slutade bättre än trea i sin grupp bakom
Paris Saint-Germain och Leipzig. Men, i Europa League-slutspelet under våren har laget gjort det bra. Först slog man ut Real Sociedad med totalt 4-0 och därefter Milan med totalt 2-1. Ser man till de lag som är kvar i turneringen är Manchester United klara favoriter till att ta hem titeln i maj.

Enklast möjliga motstånd

I kvartsfinalen blir dock motståndet enklast möjliga i form av spanska Granada. Laget slog förvisso ut Napoli i 16-delen, men i åttondelen blev det ”bara” 3-2 totalt mot norska Molde. Dessutom ligger Granada för närvarande inte bättre än nia i La Liga. Så för Manchester United ska resan mot semifinal bli ganska smärtfri.

Manchester United vinner 1.62 Unibet

Lindelöf spelar tufft

Samtidigt är Victor Lindelöf nu ende svensk kvar i europaspelet. Den här säsongen har han spelat de flesta av Uniteds matcher i Champions League och Europa League. Dock har den svenske mittbacken haft vissa problem med att hålla sig i skinnet. På sju matcher har det nämligen blivit två gula kort, vilket visar på att Lindelöf satsar lite extra när det kommer till europaspel.

Spelbolag med bra odds

Tips: Lindelöf drar på sig kort

Manchester United vill sannolikt försöka avgöra den här kvartsfinalen redan i första mötet, vilket innebär att Victor Lindelöf och övriga backar lär spela tufft. Eftersom svensken har för vana att dra på sig kort i europaspelet blir tipset att han gör det även i den här matchen.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 6.50 i odds för att Victor Lindelöf får ett kort.

Satsa