Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Europa League: Granada–Manchester U 8/4 - Lindelöf drar på sig kort

Manchester United och Victor Lindelöf möter Granada i kvartsfinalen i Europa League och är givetvis storfavoriter. Frågan är dock om lagets svenske mittback återigen ska få ett kort?
Vid 6.50 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 65kr
Photo: Getty Images
Granada–Manchester United
April 08,2021
21:00

Sänds i Kanal 9 och på Discovery+. Avspark 20:45.

Favoriter

Manchester United gjorde en tämligen svag insats i Champions League-gruppspelet i höstas när man inte slutade bättre än trea i sin grupp bakom
Paris Saint-Germain och Leipzig. Men, i Europa League-slutspelet under våren har laget gjort det bra. Först slog man ut Real Sociedad med totalt 4-0 och därefter Milan med totalt 2-1. Ser man till de lag som är kvar i turneringen är Manchester United klara favoriter till att ta hem titeln i maj.

Enklast möjliga motstånd

I kvartsfinalen blir dock motståndet enklast möjliga i form av spanska Granada. Laget slog förvisso ut Napoli i 16-delen, men i åttondelen blev det ”bara” 3-2 totalt mot norska Molde. Dessutom ligger Granada för närvarande inte bättre än nia i La Liga. Så för Manchester United ska resan mot semifinal bli ganska smärtfri.

Manchester United vinner 1.62 Unibet

Lindelöf spelar tufft

Samtidigt är Victor Lindelöf nu ende svensk kvar i europaspelet. Den här säsongen har han spelat de flesta av Uniteds matcher i Champions League och Europa League. Dock har den svenske mittbacken haft vissa problem med att hålla sig i skinnet. På sju matcher har det nämligen blivit två gula kort, vilket visar på att Lindelöf satsar lite extra när det kommer till europaspel.

Spelbolag med bra odds

Tips: Lindelöf drar på sig kort

Manchester United vill sannolikt försöka avgöra den här kvartsfinalen redan i första mötet, vilket innebär att Victor Lindelöf och övriga backar lär spela tufft. Eftersom svensken har för vana att dra på sig kort i europaspelet blir tipset att han gör det även i den här matchen.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 6.50 i odds för att Victor Lindelöf får ett kort.

Satsa