Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Europa League: ManU–Real Sociedad 25/2 21:00 - Isak fixar segern

Real Sociedad och Alexander Isak har ett i princip omöjligt uppdrag framför sig när man måste vända 0-4 mot Manchester United på Old Trafford. Dock är Sociedad långtifrån chanslösa i själva matchen.
Photocredits: Getty Images
Manchester United–Real Sociedad
Februari 25,2021
21:00

Varför tipset?

  • Alexander Isak har gjort mål i sex raka La Liga-matcher
  • Alexander Isak gjort tolv mål i La Liga den här säsongen
  • Manchester United kan mycket väl ställa upp med ett reservbetonat lag

4-0 i första mötet

Manchester United stod för en imponerade insats när man slog Real Sociedad borta med hela 4-0 i första mötet i Europa League-åttondelsfinalen. Med en näst intill ointaglig ledning känns det som att United inte kommer att ställa upp med ordinarie lag utan spara de flesta nyckelspelarna. Dessutom väntar Chelsea i Premier League på söndag.

Hat-trick i senaste matchen

Real Sociedad repade sig snabbt efter 0-4-förlusten mot Manchester United. I söndags vände man på siffrorna hemma mot Alaves, när Alexander Isak stod för ett hat-trick på dryga 20 minuter. Svensken har nu gjort tolv mål i La Liga den här säsongen och ligger nu femma i skytteligan. Räkna med att han nog gärna går mål även på Old Trafford.

Läge för fler Isak-mål

Det ska närmast till ett mirakel för att Sociedad ska vända det här. Det innebär dock inte att de inte har chans att vinna själva matchen. För United lär bara vilja spela av det här, vilket kan öppna för att Sociedad och inte minst Alexander Isak.

Spelbolag med bra odds

Tips: Isak fixar segern

Alexander Isak är i en ruggig målform och vill nog gärna visa upp sig på Old Trafford. Samtidigt lär hemmalaget knappast gå för fullt, då de har en betryggande ledning. Tipset blir därför att Real Sociedad vinner den här matchen samtidigt som Isak nätar igen.
Bäst odds finns hos William Hill som ger 7.00 i odds för Sociedad-seger och mål från Alexander Isak.

Satsa